últimes collonades :
» » DE LA USURPACIÒ DE L'ADREÇA ELECTRÓNICA

DE LA USURPACIÒ DE L'ADREÇA ELECTRÓNICA

fet per: Francesc Puigcarbó a jueves - 26.8.10


Parlava fa uns mesos de la usurpació del correu d'altri per enviar publicitat de Viagra i coses per l'estil. Doncs bé, es veu que avui sota el títol Re: Hey good day ! . q--6, esteu rebent un correu d'aquest com si l'hagués enviat jo. No cal que l'obriu, no sigui que usurpin el vostre, més jo puc fer-hi res.
"Ahir a la tarda vaig rebre un correu (sin asunto) de l'Albert de l'Herald de L'Eixample. Feia molt de temps que no en sabia res d'ell atès el bloc el té mig aturat i el vaig obrir en no entrar com SPAM. Era una "enviar a tots" i l'ùnic que hi havia era un enllaç que us poso a continuació:

http://www.v2k1mouaoen.sideleast.ru

Hi vaig entrar doncs sovint hi a gent que m'envia enllaços d'aquest tipus o del youtube per penjar-los a Collonades, però quina fou la meva sorpresa en veure que aquest enllaç em remetía a una pàgina web de Rússia que ofertava Viagra. Em va sorprendre, i més tractant-se de l'Albert, però com sovint entro a una pàgina rusa ACTUALIDAD.RT.COM/ que publiquen algunes de les noticies que penjo a Collonades vaig pensar que m'avisaba que en entrar-hi ell, a la meva pàgina li aparexia aquesta adreça, de la mateixa manera que en entrar a altres llocs surt la publicitat de "La Redoute". Li vaig enviar un correu manifestant-li la meva sorpresa i em va contestar que ell no m'havia enviat res ni a mi ni als altres receptors d'aquest missatge i que algun ja l'havia informa't. Vol dir doncs que algu s'ha fet amb el seu correu i segur que amb el de molts de nosaltres i la conseqüent llista d'adreces afegides per enviar en una flagrant usurpació de personalitat aquesta publicitat.
Parlavem entre correu i correu d'on es podia denunciar aquest per a mi delicte, i li vaig dir que suposava que als Mossos d'esquadra que deuen o haurien de tenir una policía cibernética per perseguir aquests tipus de delictes.
Esteu avisats doncs, si rebeu algun correu meu a tots recomanant una adreça electrónica sense cap més explicació, vol dir que el meu correu també ha estat intervingut, tot i que ja sé que els receptors masculins del mateix no necessiten d'aquestes pastilles per desenvoluppar la seva tasca festiva o reproductiva.

afegitó: És curiós que aquesta adreça esmentada, malgrat escriure-la al bloc no s'ha marcat en blau ni és directament accesible, quan si tu poses una adreça electrónica al bloc, s'hi pot accedir directament, lo qual em fa suposar que deu tenir algun tipus de protecció o barrera per saber-ne el real origen de la mateixa que es presenta amb el nom o malnom de CANADIAN PHARMACY. I si escrc l'adreça http://www.the-canadianpharmacy.com/, que apareix la primera al buscador de Google i que és en castellà tampoc permet accedir-hi directament des del bloc.

També hi ha una altra estafa nomenada "tabulador napping" que trobareu aquí."

4 han dit.:

Lluís Bosch dijo...

Jo he estat un dels receptors del teu correu, però com que no t'he imaginat escrivint "good day" l'he esborrat. Veig que he fet bé.

Joan dijo...

Sempre em sobta que la gent obri correus amb adjunts només perquè els envia un conegut ...

Serà que sóc mal pensat, però quan fa pinta de enviament massiu, títol estrany o similar, l'arxivo directament a la paperera i això que com a Ubuntàire no m'haig de preocupar gare pels virus!

Albert B. i R. dijo...

Mira que m'ha enviat a mi un. Et deixo el missatge sencer. No m'he atrevit ni a obrir la web que adjunta. Què és això? Com ha pogut descobrir el meu bloc? Com hi arriben? És que no en tinc ni idea!

Hi,
I saw your website
http://albert-bir.blogspot.com/
and have a simple proposal for link exchange. Your link will be placed on a related page inside our links section. Our homepage is currently pr 3 (expected to be pr5). The site has huge traffic with an average of 500,000 unique visitors per month and at the time of writing over 50,000 active members.
My link details are:
Url: http://www.free-football.tv
Title: Watch Football Streaming
Should you decide to place our link, please reply to this email id with your own link details. We will add your link within 48 hours of receiving your email, exempting weekends.

Alternatively, if you would prefer we can give you access to the members area free of charge in exchange for a link on your site.
I await your favorable response.

Regards
Webmaster
www.free-football.tv

F.Puigcarbó dijo...

es una manera d'enviar publicitat directa. S'apoderen de la llista de correus del teu e-mail i fan un enviar a todos. i t'has llegit el comentari wen rebre'n fa temps jo un de l'Albert de la Hoz, vaig terucar als mossos i em varen dir que no hio podien fer res, que com a delicte no estava tipificat.
Paciència i en cas de dubte no obrir cap correus sospitós.
En aquest sentit jo no tinc cap problema, en comptes d'antivirus tinc tallafocs.

 
Copyright © 2011. BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ . All Rights Reserved.
Company Info | Contact Us | Privacy policy | Term of use | Widget | Advertise with Us | Site map
Template Design by Creating Website. Inspired from Metamorph RocketTheme