La Hermandad de Antiguos Caballeros Legionarios de Barcelona ha protagonitzat la processó d'aquest Divendres Sant pel mig dels carres de Badia del Vallès (el Vallès Occidental). La Cofradía Nuestro Padre Jesús Nazareno y Nuestra Señora de los Dolores, organitzadora de la processó, ha convidat a la processó la germandat d'antics legionaris, que n'han acabat acaparant tot el protagonisme.

Les imatges de Nuestro Padre Jesús Nazareno i de Nuestra Señora de los Dolores han recorregut les principals artèries de la ciutat, acompanyats de la Banda de tambores y cornetas de la confraria, i precedits per dos agents de la Guardia Civil vestits de gala. Tancava la processó la imatge del Cristo de la Buenamuerte de la germandat d'antics legionaris, com ja va van fer el 2010.

Entre el públic assistent a la processó, hi sobresortia la presència de tot d'ultradretans lluint simbologia neonazi, des de sivelles amb la creu cèltica a samarretes amb el número 88 (per la vuitena lletra de l'alfabet, la hac, una al·legoria a l'expressió "Hail Hitler"), samarretes amb la creu de Malta... La processón va per dins en contemplar aquest lamentable espectacle, tot molt ranci, rònec i que tant representa a aquesta Espanya antiga que detestem profundament. A banda de Tontos de Capirote, hi ha també neonazis de capirote. Tot aixó a la 'moderna' Espanya del 2014, o seria la de 1914?