De Cospedal: «Comunisme i nacionalisme són passat, i el PP, el present i futur»

La secretaria general del PP ha afegit que "s'ha demostrat que qui està garantitzant i pilotant la sortida de la crisi és el govern de Rajoy". La secretaria general del PP i presidenta de Castella-La Manxa, María Dolores de Cospedal, ha assegurat aquest dissabte que "a Espanya avui sabem que el socialisme, el comunisme i els nacionalismes són mirar al passat, i que el present i el futur d'aquest país s'escriu amb el PP".

Ah! quina ment tan preclara té aquesta senyora que ès capaç de mentir i no enrojolir gens. Llegint les seves declaracions, hom arriba a la conclusió que aquesta senyora viu en un món apart, tan allunyat de la realitat com el seu partit ho està de la honestedat i la democràcia.

La Lideresa comet una infracció de tràfic greu, atropella una moto d'un agent, es dona a la fuga.... i no passa res.

Bárcenas explica al jutge que a cada seu provincial del Pp hi havia caixa B.... i no passa ni passarà res.

No entenen res, estem de deflació i ho neguen. Obstinadament es dediquen a creure's les seves pròpies mentides, potser perquè no estàn acostumats a moure'ns dins els paràmetres de la veritat.

I Don Tancredo Rajoy, inassequible al defalliment no diu res (de nou), ni fa res, ni s'immuta per res. Qui dia passa legislatura empeny és la seva única divisa, i el seu lema: deixar passar el temps...que en el més que correcte francés del Sr.Mas a la TV francesa, seria: Laisser passer le temps...

Jo, si fos la señora Maria de los Dolores de Cospedal em convertiría al Pastafarisme, ara que el volen legalitzar a Polònia (la de veritat). O ella, o nosaltres, perque aquesta situació.. en dues paraules. és in-sos-tenible.