"Tant de bo l'any que ve em convidin a escriure una altra vegada en aquesta capçalera i pugui fer, des d'aquí, un relat diferent. Tant de bo el 2015 la Diada torni a ser la festa de tothom amb tothom." 

Aixi acaba l'escrit de Rosa Diez de UPyD... a Nació Digital. L'article de titol 'Així no es fa pais'. L'article és un compendi de topics i mitges veritats, escrit des de la ceguesa de qui veu el que vol veure i no la realitat. De fet ella mateix és una contradictio in termino, car parla de segrestar als ciutadans, a l'opinió pública; que si els mitjans ho controlen tot, i un mitjà com Nació Digital li ha donat la oportunitat de publicar aquest escrit i difondre'l. Li preguntaria, o li diria a la Señora Rosa Díez que es pregunti si a Oriol Junqueras li demanarien un article els d'ABC o la Razón, i si li publicarien tal qual.
No vaig anar ahir a la manifestació de la 'V' a Barcelona, com no vaig anar a la via catalana de l'any passat, i puc estar en desacord en alguns aspectes amb el moviment sobiranista, però si precisament alguna cosa fan manifestacions multitudinàries com la d'ahir, és precisament Pais, el contrari del que manifesta Rosa Díez, per qui fer pais es limita a bramar Egpaña!, Egpaña!, Egpaña! i insultar als catalans titllant-no's de nazis.