Als Bisbes italians no els ha fet gens de gracia la suposada posada a la venda d'una nova... serie de Barbie, creada por dos artistes argentins en una espècie de performance, en que la cèlebre nina es presenta vestida com la catòlica Verge Maria. "No arribarà a les botigues", bramen els Bisbes, segons afirma la seva agencia catòlica SIR. La col·lecció ha estat creada per Pool Paolini y Marianela Perelli.
Sincerament, Barbie més dret a ser o dir-se Mare de Déu que no l'altre que estava més baquetejada que la Bernarda i el seu cony. Ja té nassos aquesta farsa de la secta, amb la virginitat de Maria i la seva adoració en icones paganes alienes als principis del cristianisme. Una farsa que fa més de dos mil anys que dura, i a sobre no paga l'Ibi de les propietats adquirides la majoria de forma fraudulenta o amb sang o engany per mitjà.

Ya ho deía Nietszche: són la gran vergonya eterna de la humanitat, i Verhoeven ens explicava com va ser la cosa aquesta de la suposada virginitat de Maria. Ah! de l'esperit Sant ja no parla ningú, crec que no s'atreveixen ...., o potser fins i tot els fa vergonya. Davant d'una història tan inversemblant, qualsevol altra versió és més creïble... fins i tot  aquesta.