Segons 300 científicis, la capa d'ozó es recuperarà completament en quaranta anys. Per a la dècada de 2050 la capa d'ozó de la Terra s'haurà regenerat completament, aquests científics que han avaluat les mesures de seguretat de la capa protectora en cooperació amb el programa de l'ONU per... al medi ambient (UNEP) i l'Organització Meteorològica Mundial citats per Efe. Segons l'informe, la capa d'ozó es recuperarà fins al nivell de la dècada dels 80 a causa de la prohibició de les substàncies químiques que destrueixen la capa protectora, com ara els clorofluorocarburs (CFC). 
El text següent és de l'any 2010, on ja avisaven que s'estaba dient que es reduia el forat de la capa d'ozó, i el comentari posterior meu crec no cal modificar-lo en res, era vàlid fa quatre anys y ho és avui.

"06.12.2010 - L'Institut Nacional de l'Aigua i Investigació Atmosfèrica de Nova Zelanda ha informat que el forat de la capa d'ozó s'ha anat reduint darrerament fins arribar al tamany actual, el més petit dels últims 5 anys. Els científics, segons informava l'agència EFE, calculen que la mida del forat és de 22 milions de quilòmetres quadrats, mentre que l'any passat era de 24 i el 2000 era de 29 milions, la bretxa més gran mai registrada.
I un ja no entén res. Ens varen espantar amb aquest forat, dient que el pitjor estava per arribar atès el gas dels clorofluocarburs  -CFC - dels aerosols tardava 70 anys a arribar a l'alçada del forat. Ens varen ensenyar imatges de nens a Nova Zelanda que avaven a l'escola amb ulleres de sol i barret al cap per a protegir-se dels raigs ultraviolats que penetràvem pel forat de la capa d'ozó, avisant-nos que aqui acabariem també així. Durant molt de temps ens varen estar entabanant amb la capa d'ozó i tot el de dolent que ens passaria en un futur no molt llunyà, fins que es dedicaren a parlar d'una altra cosa com sol passar.
I ara com aquell qui res, diuen que pel 2080 ja estarà tancat, i és precisament pel 2080 o una mica abans, quan tots els gasos que diuen provocaven el forat a la capa d'ozó hauràn arribat al seu lloc. 
No hi entenc res de l'ozó, ni de CFC, ni de Grip N1H1, ni de controladors que ara contraataquen, ni hi entenc gairebé de res, però em temo que ens estàn prenent el pel, o ells tampoc hi entenen un borrall de res, i en aquest apartat s'hi poden incloure els del canvi i els del climàtic. aqui trobareu un que parlava dels problemes de la capa d'ozó, de manera catastrofista, clar. Com sinó!"