TRENDING TOPIC


En el fons, un trending topic, no és gran cosa més que mil cretins difonent una banalitat no contrastada o una simple paraula com 'croqueta' (Bosch a Rac1) que no té cap importància, que deixarà de tenir el seu minut de glòria al cap d'una estona, en que... serà substituida pel següent trending topic igual de banal i no contrastat que l'anterior i els que els seguiràn.
Qui poca feina té, el gat pentina, i el nombre de cretins, d'indigents digitals que no nadius 2.0, augmenta exponencialment, enganxats al Facebook, Twitter o el Wasap, el més odiable de totss aquestes  app 2.0 i el seu sorollet reiteratiu cada vegada que es rep un missatge de gent que escriu bestiesses en ells i que no tenen la més mínima importància. 
Potser la gent ha oblidat que el que s'ha de recuperar és xerrar, a poder ser pausadament, sense preses, davant una bona taula o qualsevol lloc on dues persones es puguin asseure tranquil·lament per fer-la petar, i no donar per bona la primera noticia que els arriba, obviàment, sense contrastar. 


A Rùssia una noia ha mort en fer-se una selfie damunt d'un edifici. Mentre queia - segons abans de morir- devia pensar estùpidament que el hashtag de la seva mort seria trendig tòpic mundial. El seu nom era Xenia Ignatyeva, i el tràgic succés va tenir lloc quan intentava fer-se una foto des d'un pont de 9 metres d'altura, va perdre l'equilibri, va caure i va voler agafar-se d'un cable que va acabar electrocutànt-la. Morir d'accident, per se és estùpid, però en aquest cas ho és doblement, ara és una mort 2.0

2 Comentaris

Més recent Anterior