El Papa Francesc va afirmar dilluns, 27 d'octubre, que el Big Bang, la teoria científica que explica l'origen de l'univers "no contradiu la intervenció creadora divina, sinó que l'exigeix". I és que segons el pontífex "l'inici del món no és obra del caos que deu el seu origen a un altre, sinó que deriva directament d'un Principi Suprem que crea per amor".

Aquestes són algunes de les declaracions que la santedat ha fet davant de diversos membres de l'Acadèmia de les Ciències durant la inauguració d'un bust de bronze del papa emèrit al jardins del Vaticà.

El pontífex també ha volgut destacar que Déu no és un "mag amb vareta màgica que pot fer de tot", ja que ha creat els éssers humans amb "autonomia" perquè així pugin assolir la seva "pròpia plenitud".

Amb aquestes afirmacions el Papa ha contradit algunes de les idees publicades pel científic britànic Stephen Hawking, que en el seu llibre "The Grand Design" (El gran disseny) assegura que Déu no va ser el creador de l'Univers i que el Big Bang va ser una "conseqüència inevitable" de les lleis de la Física i que es "va crear del no-res".

Curios, tan senzill com aixó i tot un Papa no ho enten, algú li hauria d'explicar que Déu no existeix, ni el seu, ni els similars dels altres; de fet ni tan sols hi ha una milionésima possibilitat d'aquesta existència, tot és una farsa que ja fa massa que dura, i que Governs com l'Espanyol o l'Italià, haurien de ser els primers en eradicar. Som ja massa grandets per seguir amb aquesta comedia que no duu enlloc i costa molts diners i vides humanes. Per tant, culte suprimit, bens embargats i que es busquin la  vida sense viure d'enredar als altres tan si són de bona fe com si no.

El Big Bang, l'Univers és una simple anomalía, el que passa és que déus a banda, i referit al nostre planeta, és la naturalesa en el seu conjunt excessivament sofisticada, excessivament imperfecta i alhora perfecta per que el nostre entorn sigui producte d'una casualitat o un no res, alguna causalitat hi ha d'haver que potser algun dia se sabrá o no s'arribarà a saber mai, i és per aixo, que ens hem inventat Déus inexistents Papa Francesc, i vosté ho sap, oi tant que ho sap, de fet, és l'unic que sap, de la resta, està en la mateixa ignorància que jo o qualsevol altre homínid, pero, si us plau, no ofengui la meva intel·ligència i la de molta gent dient bestieses com que 'la teoria científica que explica l'origen de l'univers "no contradiu la intervenció creadora divina, sinó que l'exigeix". I és que segons el pontífex "l'inici del món no és obra del caos que deu el seu origen a un altre, sinó que deriva directament d'un Principi Suprem que crea per amor". Perquè a banda de fer el ridicul, com li deia, Papa Francesc, ofén a l'intel·ligencia del personal en mentir tan descaradament.

Com no sabem res de l'origen de L'Univers, del nostre orígen, aquesta història és tan vàlida com qualsevol altra, almenys és més creïble que la seva - Papa Francesc - de la virginitat de Maria i l'esperit sant. Amén.