Els mossos d'esquadra han començat a quarts de cinc de la matinada un gran desplegament policíac en diversos indrets de Catalunya, entre els quals l'anomenada Kasa de la Muntanya del barri de la Salut de Barcelona, i han fet onze detencions, entre les quals un bomber, segons la CUP de Barcelona. Als detinguts, segons la policia, els atribueixen atemptats amb artefactes explosius, però no precisen quins són aquests atemptats. Avui al matí els agents escorcollen alguns domicilis i locals, en cerca de gent presumptament vinculada amb aquesta organització. L'operació s'inscriu en el cas Pandora, la coordina l'Audiència espanyola, per ordre del jutge Javier Gómez Bermúdez, i diu que és contra el 'terrorisme anarquista'. També es fan actuacions policíaques a Madrid.

Segons fonts de la policia que cita l'agència ACN, no hi haurà un desallotjament de la Kasa de la Muntanya; el desplegament té l'objectiu de fer-hi un escorcoll i practicar-hi detencions.

Uns fort desplegament d'agents de la brigada mòbil dels mossos d'esquadra s'han desplegat pel voltant de l'edifici i impedeixen d'acostar-s'hi. També s'hi ha desplaçat la guàrdia urbana per regular el trànsit. A quarts de vuit hi ha hagut una protesta d'unes quantes desenes de veïns que ha tallat la Travessera de Dalt. Després de la intervenció de la policia, s'ha reobert al trànsit.

L'operatiu policíac es duu a terme simultàniament en diversos punts de Barcelona, de l'àrea metropolitana i també de Madrid. Com a mínim, a Barcelona, a més de la Kasa de la Muntanya, hi ha hagut escorcolls aquest matí als ateneus llibertaris dels barris de Sant Andreu i de Poble Sec.

No dexa de ser curiós que siguin els autèntics terroristes els qui persegueixen suposats terroristes anarquistes. Ah! i digueu-me mal pensat, o gat escaldat, però tota aquesta inùtil i fugissera parafernàlia em sona a un anti, o contra 'Podemos' i el moviment llibertari a veure que trobem, i sinó ja ens ho inventarem. Per cert, aquests 300 mossos  movilitzats en la operació, deuen ser els que trobava a faltar servidor el dia de la ventada, possiblement perquè aquest cos represiu policial es dedica nomès a això, a reprimir, a fotre als ciutadans, i ara a més a més amb patent de cors amb la llei mordaça. Heus ací la il·lusió de la llibertat de la que ens parlava Zappa.