Durant la seva entrevista a Mariano Rajoy a Telecinco, Pedro Piqueras ha preguntat al president del Govern pel terrorisme gihadista, i si hi ha amenaça per a Espanya. Rajoy ha contestat que "seguretat al 100%, ni els espanyols ni ningú al món", però que segons les dades que té el seu Govern, "aquí hi ha menys probabilitats que es produeixi".
El líder de l'Executiu ha assegurat que en aquesta legislatura han estat detingudes 62 persones però que el crucial no és on es troben els terroristes perquè es mouen amb facilitat: "El terrorista està en qualsevol lloc ... Està a internet", ha dit. I és clar, internet li ha contestat a través de Twitter.
Aquestes declaracions es produïen el mateix dia que Esperanza Aguirre esbroncaba als d'Antena3, per -segons ella- la propaganda gratuïta que li feien a Syriza i Podemos. I és que no se jo si el S. Rajoy sap exactament que és internet, un  senyor que confón una invasió al por major de cru per 'hilillos de plastilina' no sé jo si és de fiar, com està acostumat a fer les declaracions a travès del plasma, no li deu probar el directe, si és que la entrevista era en directe, o potser grabada.
Que a internet es mou el món del terrorisme, és cert, no cal que ens ho digui el Sr. President del Desgovern. Però no és això el que els preocupa de la xarxa, el que realment els preocupa es que un cop controlats, untats i domesticats els mitjans informatius tradicionals, internet els incomoda i tambè el volen controlar, de fet, mica en mica ja ho estan fent i continuaran endavant fins sortir-se'n del seu proposit. Jo crec que no ens ha de sorprendre, ens temiem que tard o d'hora habia de passar, el autèntics terroristes, els terroristes d'Estat ho volen controlar tot.