"Pablo Iglesias es antimadridista s.d. Día 04/02/2015 - 16.13h El secretario general de Podemos no tiene especial cariño hacia el club blanco, según revela «El Confidencial Digital» 
Suele ser de interés público el gusto futbolístico de los dirigentes políticos y miembros de la realeza de este país. De todos es sabido el amor del Rey Felipe VI hacia el Atlético de Madrid, o el del presidente Rajoy hacia el Real Madrid. Pero lo que no conocíamos hasta ahora eran los colores deportivos del secretario general de Podemos, Pablo Iglesias. Según revela «El Confidencia Digital», cuando se le cuestiona «off the record» al político sobre sus simpatías en el deporte rey, lo primero que reconoce es que es antimadridista. Además, también cuenta que a pesar de tenerle tirria al blanco no es hincha culé o colchonero, sino del Numancia, equipo que actualmente milita en Segunda División. El motivo es muy sencillo: de los dos a los trece años, Pablo Iglesias estuvo viviendo en Soria y aquellos años de su infancia le inculcaron un sentimiento numantino que áun perdura, incluso con el equipo castellano-leonés en la categoría de plata de nuestro fútbol"

Aquesta noticia, tal qual l'he enganxat la publica el tabloide ABC manipulant una noticia que ni tan sols han generat ells (massa feina), sinó que com diuen ho han tret de 'el Confidencial Digital'. Però ja tenen un tiular per matxucar al noi de la cueta que els porta a tots de corcoll, i de rebot amb la barroera poca finezza que els caracteritza, sibil·linament i de rebot, garrotada cap al Barça. Si cliqueu a les lletretes en blau cel, de més amunt, us apareixerà un enllaç de les declaracions d'un vell conegut antimadridista. De fet, l'ùnic President del Barça que no ha estat imputat (encara), per què si algú creu que els casos Neymar, Messi, Piquè i ara Bertomeu, són casuals, fruit nomès d'omisions tributaries (que hi han estat) que santa Llucía li conservi la vista i Herodes la innocència. Caldria recordar que el Barça ja va regularitzar abonant 13.5 milions a hisenda, el cas Neymar, i que aqui alguns jugadors del Madrid han arribat DISCRETAMENT a acords puntuals amb Hisenda per regularitzar sense aldarulls les seves irrgularitats fiscals, mentre que a Florindo Fracking com li diu el pare no gosa investigar-lo ningú...., i mira que tant amb ell com amb uns quants dels de la llotja del Bernabeu, hi hauria feina a fer i a més a més amb el terreny abonat, però com diria el de Queralbs: això o toca.