Llevat de nació digital que extranyament han estat mesurats i objectius en donar la informació de l'accident de l'A-320, la resta de mitjans, com la Vanguardia, el Periodico o l'Ara han estat sobrepassats i han sobreactuat amb la noticia, com si es tractès d'una Nuria Espert qualsevol. No han sabut com donar-la de manera mesurada i han fet ús i abus de la informació que han donat, exageradament, obscenament exageradament, fins i tot amb massa pels i senyals de les victimes en el cas de el Periódico, fent radiograffies de bastants d'elles. 
Ja sé que aixo és degut a que en els diaris ja no hi ha periodistes de veritat, capaços d'informar acuradament i ojectivament, que pateixen la majoria la sindrome de la SEXTA, que té una penosa manera d'informar començant pel moviment gairebé compulsiu de les mans i el cos dels seus presentadors, tan si és en les noticies com en els esports. I tot per un accident al que s'ha donat una cobertura, francament, molt exagerada. Ho recorda avui Gonzalez Sinde a El periódico, l'any passat  varen morir a Espanya en accident de carretera 1.131 persones, més els danys col·laterals dels ferits greus, però això no és noticia, és el que té morir-se de gota en gota. Cal morir a l'engrós perquè s'en parli abastament....
Quan a Lubitz i el seu estat el dia de l'accident, sincerament, tinc els meus dubtes de la versió oficial, hi ha hagut molta pressa en culpar-lo, i aspectes estranys, com el de la respiració acompasada fins el moment de l'impacte que un pilot profesional avui posaba en dubte; i no és per una teoria de la conspiració, és que resulta molt practic donar-li la culpa a un mort que no es pot defensar, practic i economic, com en Bartomeu que dona la culpa a Tito Vilanova del precipitat fitxatge de Neymar. Els morts no es poden defensar i a vegades ja els va bé aixi als vius amb molta barra.