Haurien d'anar més en compte a l'hora d'escollir el català de l'any, ho dic per l'ùltim, en aquest cas última, Sor Lucia Caram, ja vaig dir en el seu moment que havien escollit a sor Citröen, i crec no anava errat; Sor Lucia es despenja avui en un artícle a el Periodico començant per aquesta bestiesa:
Diu el llibre dels fets dels apòstols que un dia l'apòstol Pere i Joan entraven al temple. Allà a la porta hi havia un home invàlid de naixement demanant almoina. Ells s'hi van acostar i li van dir: “No tinc ni or ni plata, però en nom de Jesús, et dic, aixeca't i camina”. 
I acaba aqui sor Lucía sense explicar la continuación de la faula: 
... evidentment, l'home, com és invàlid, ni s'aixeca ni camina, i es recorda de tota la familia de Pere i Joan per vacilons i falta de respecte cap els invàlids.
Aquesta faula ridicula i absurda l'empra sor Lucia per justificar el fet d'haver-se posat en política, però clar, com ja comença malament, no val la pena seguir llegint per saber de que es justifica, possiblement per que no calia, em sona a alló de 'excusatio non petita, acusatio manifesta'. Caram amb sor Caram!