#ResistGasteiz on Twitter: "Lo han tenido en la fuente tragando agua largo tiempo. Está grabado y localizados sus números de placa

La policia basca ha trencat avui a migdia a Vitòria la muralla humana que pretenia impedir la detenció de tres joves de Segi. La intervenció ha començat a primera hora del matí: els agents han anat traient, un per un, els centenars de manifestants que s'aplegaven a la plaça de la Virgen Blanca de Vitòria. Finalment, després d'emplear la força i la violència durant tres hores els agents de l'Ertzaintza han aconseguit detenir els tres activistes: Aiala Zaldibar, Igarki Robles i Ibon Esteban. En aquest vídeo difós per Argia i Vilaweb, es pot veure la violència amb què ha actuat la policia en el moment en què han identificat Igarki Robles:

   
Tot és violència, i només veig una banda armada, l'ertzantza, que pega indiscriminadament a gent desarmada i indefensa, No sé si Zaldibar, Robles i Esteban són culpables o innocents, - SEGI es va dissoldre fa temps - que no és de fiar l'Audiència Nacional - que li ho diguin sinó a Otegi -, però si sé qui són culpables d'actuar amb violència extrema contra ciutadans pacífics i desarmats. Aixó és la democracia que tenim o millor dit, patim.

Resumint, segons expliquen fonts ben informades, estan acusats de pertànyer a ETA. Des que ETA va cessar la seva activitat el govern està descol·locat, sense un enemic que posar-se a les seves policials gargamelles acusa el primer que es creui en el seu totalitari camí. Com bé va dir Max Stirner: «La violència, quan està administrada per l'Estat es diu Dret, i quan està administrada per l'individu es diu delicte.»


aixó tambè és violència.