Ja ha començat l'esperada, l'anhelada campanya per les municipals, la gent ja frissava, neguitejava ansiosa sense ansiolítics, però per fi, ja la tenim aquí. L'alcaldable per CIu a BCN l'encara alcalde ja s'ha fet el 'giliselfie' de rigor amb una vara que no és la municipal, donant el tret de sortida.  A partir d'aqui, començaràn uns dies frenètics de campanya fins arribar al 24 de maig en que o molt m'equivoco o el panorama municipal cambiarà de colors i molt.
Al 'giliselfie' dels de CIu, en comptes de dir 'Lluís' o 'Patata' com sol fer-se, han dit: per la carretera de Terrassa passa un carro carregat de rocs, i el carreter diu 'arri burru', Doncs au, arriant que és gerundi.

Per cert, l'encara President de la Generalitat de Catalunya, el relativament honorable Artur Mas, ha sentenciat: "Per un Govern que no té les coses fàcils, tenir l'alcalde de Barcelona al costat és no només una necessitat, sinó un luxe molt gran que no ens podem deixar perdre." Més clar, l'aigua. Si el barceloní catalanista vol que el procés continuï endavant, cal que voti Trias. Doncs mira per on, em sembla que el Sr. Mas i el Govern estàn a tres setmanes de deixar de tenir l'alcalde al seu costat, o sia que la insinuació de Mas, no 'ha colau'.

El que no se si han entès uns i altres és que aquest 24 de maig la pregunta  és qui vols que sigui l'alcalde del teu poble, o de la teva ciutat, no el color del partit polític, que això és per més endavant, i molt em temo que uns i altres ho ignoren.