Els programes de telerealitat semblen no tenir límits. Ni sentit comú. Així ha quedat patent amb 'Go back to where you came from' (Torna al lloc d'on vas venir), un concurs de la televisió australiana SBS que en un dels seus programes va enviar els concursants a Síria, en primera línia de combat amb els gihadistes de l'Estat Islàmic. 

Els concursants, que acompanyaven un comando de guerrillers kurds, van estar a uns pocs centenars de metres dels gihadistes, que fins i tot van arribar a disparar al grup, segons va declarar Kim Vuga, un dels concursants, al diari The Sydney Morning Herald. Els concursants van ser enviats a un campament de la guerrilla kurda, des d'on es van desplaçar a primera línia de foc.
En la pel·lícula the Runnig man, ja ens presenten un reality on la presa es l'home, Arnold Schwarzeneger en aquest cas.... La pel·lícula esta basada en una novel·la de Stephen King, encara que no respecti massa el seu argument i es quedi només en la idea inicial.

I aquest tipus de reality arribarà a la TV, més tard o més d'hora pero arribarà, que són sinó els jocs de la fam, o Acorralado, de moment al cinema, però tot és questió de temps, per ganes ja ho haurien fet, almenys els Vasile Boys, però diria que encara no gosen, encara no, de moment. La fruita és madura i a punt de caure pel seu propi pes, no tardarán a fer-ho, al cap i a la fi, el cinisme existeix per què hi ha cínics, i la morbositat per què hi ha morbosos, tot té el seu públic. Estic segur que un reality com el dels Jocs de la fam, tindria un enorme exit d'audiència. Al cap i a la fi ja se sap que a la tele la gent no es mor de veritat. Ah! i no ens enganyem, hi ha res més fascinant que la caça de l'home per l'home. La història de la humanitat.