La Guàrdia Civil  ha escorcollat la seu de CDC i la de la Fundació CatDem, vinculada al partit, a la recerca de documentació sobre presumptes comissions il·legals. La Fiscalia Anticorrupció investiga el pagament de comissions del 3% de la constructora Teyco al partit. Les obres s'haurien fet a Figueres, Lloret de Mar, Sant Celoni i Sant Cugat del Vallès, ajuntaments que també s'estan escorcollant. També s'ha escorcollat el domicili de l' extresorer de CDC Daniel Osàcar. 


El conseller de la Presidència, Francesc Homs, ha denunciat aquest divendres un "espectacle televisiu" ordit amb ànim de "fer mal" a Convergència a poc menys d'un mes de les eleccions del 27 de setembre. Homs, en nom del Govern, ha exhortat a "treure's la careta" qui hagi avisat les televisions perquè es preparessin per cobrir els escorcolls de la Guàrdia Civil a la seu de la fundació de CDC i a diversos ajuntaments catalans."

No entenc com pot dir el Sr. Homs que volen perjudicar CDC, que són uns angelets que no han trencat ni un plat ni han ficat la ma a la caixa en cap moment, a banda que CDC no la deuen  voler perjudicar atès no es presenta a cap elecció el 27S, qui es presenta és  LA LLISTA i al capdavant un tal Romeva que com diuen els diaris de Madrid, és un izquierdista comunista.  Lo qual no deixa de ser curiós, car que hom sàpiga no hi ha hagut mai cap derechista comunista.

Dit això, una mica sospitós si és l'escorcoll de CatDem, i s'haurà de veure en que acaba tot plegat, si és que s'arriba a saber donada la lentitud de la justicia en aquests assumptes; vegis Millet i Montull què tot i ser confessos, que no pressumptes, encara campen  en llibertat i el que camparàn. I tambè dir, que en el tema corrupció CDC prou s'ha perjudicat tota soleta i unes quantes vegades que els han enxampat in robandi. Res sr.Homs que es tot el que he dit i tambè una cosa que vostè tampoc l'hauria de sorprendre, s'en diu: guerra bruta i tot o gairebè tot, s'hi val.