"Més de 25.000 agricultors a l'Índia han demanat permís al seu president per suïcidar-se al Dia de la Independència, després de no rebre compensacions per les terres que han perdut a causa de la construcció d'una presa a Gokul, informa 'The Times of India'. Els agricultors van escriure una carta al president, Pranab Mukherjee, en què amenaçaven amb penjar-se o immolar-se el 15 d'agost si el Govern no actua i no els compensa les pèrdues. "Ho hem perdut tot i volen... acabar amb les nostres vides. Volem el permís del president", va dir l'agricultor Roop Singh, citat per NDTV."

Malgrat es passin el dia i les nits violant dones, es banyin al Ganges amb la merda que porta i no es mengin les vaques, s'ha de reconèixer que a l'India, almenys els agricultors són gent educada, car demanar permis per suicidar-se al seu President és de molta educació, de fet, vindria a ser com si un País demanés a un altre la seva independència mitjançant un referendum consultiu.
Llàstima que aquests gests no siguin valorats com es mereixen, ni tinguts en compte, ni a la India, ni a Bongonia. I és que en el fons, al president de la India se li enfot el que facin els 25.000 agricultors, i a Españistan li passa el mateix amb els habitants separatistes de Bongonia. 
Em fa que ni a uns ni a altres se'ls pren massa seriosament, i això no deixa de ser un problema.