Em sap greu, però no ho puc evitar; quan veig Toni Kroos, Bastian Schweinsteiger, Schumacher o Vettel, o a bastants alemanys dels que hi ha a l'hotel, on estem a Lanzarote, els veig vestits d'Oberscharfürer de les SS, i el que és pitjor, és que segurament els hi agradaria aquesta vestimenta i el que representaba.

El que va passar a l'Alemanya Nazi va passar amb molta connivència del poble alemany, dels ciutadans i ciutadanes alemanys, potser per això ara volen acollir a tants migrants, per què tenen mala consciència.
Suposo que no hauria d'haver escrit aquest text, però és que ho sento, és superior a mi i a la meva equitat vers el poble alemany. 
Lo de Kroos i Schweinsteiger és que és terrible, són dos autèntics i genuins Oberscharfürer.  I ja ni us ho dic de Michael Schumacher, que encara resulta, o resultava un més que genuí representant del que estic dient, juntament amb Vettel.
Ja sé que són esterepotips, que a lo millor els quatre són bellísimes persones, però és que no ho puc evitar. I cal no oblidar que la majoria d'Oberscharfürer, eren o això es creien, bellíssimes persones, fins i tot amants de la música clàsica i sobre tot de l'ordre, del seu ordre....