Quan el PP defensava Rato de les "caceres" contra ell - eldiario.es -

Arenas en la Convenció del PP de 2002 va atacar al PSOE per la seva "cacera" contra Rodrigo Rato i família. Aznar amenaçava Zapatero per les seves preguntes sobre els negocis de Rato: 'Per aquests senders de la demagògia llisca cap al precipici. Estigui atent a la caiguda'. 

Any 2002. La oposició acusa a Rodrigo Rato i  familia de tenir crédits ventatjosos per la seva condició de Vicepresident i de tenir negocis incompatibles amb la seva condició de ministre.  okdiario ha desvetllat que els crédits ventatjosos y las condonacions varen existir. El PP reacciona i, en la seva Convenció de 2002, Arenas defensa Rato i arrenca més d'1 minut d'aplaudiments al vicepresident per la seva gestió i per "la cacera" a la qual està sent sotmès. "L'afecte de tots després de la cacera infame, la cacera denigrant que han suportat ell i la seva família per una oposició obstinada a erosionar i no a presentar propostes"

 Aznar, és clar, també va sortir a defensar al seu vicepresident que llavors era el favorit per succeir-ho. Va atacar a Zapatero per les seves preguntes sobre els negocis de Rato: 'Per aquests senders de la demagògia llisca cap al precipiciEstigui atent a la caíguda' i es va negar a que hi hagués una comisióo d'investigació.
Rafael Hernando, a pregunta d'Ignacio Escolar, va dir a laSexta Noche que nadie había podido imputarle nada a Rato durante su etapa de Ministro... ¿Seguirá pensant el mateix?