"El hijo de Suárez pasará a llamarse Adolfo Barajas.

Si follando con ella salvajemente, se sale la polla y los dos hacéis el amago de cogerla para meterla de nuevo ES QUE LA COSA VA BIEN.

Las camisas que transparentan el sujetador están hechas del material con el que se hacen los sueños.

En veure Pepe Colubi una zebra, diu: em recorda a Whitney Houston..."

Aquests tuits són d'un personatge fascinant i peculiar: Pepe Colubi, un il·lustre ignorant i un dels homes més trist i decensisat que ho ha reflextit en la seva imatge que jo hagi vist mai. Colubi és alt, descregut i desllenguat, o bé Cansado és baixet que també podria ser, i emmig dels dos Javier Coronas, pura i surrealista irreverència.(Ilustres ignorantes:Movistar+)
Aquest meravellós trio asexual, o no! té la virtut de ser irreverent, iconoclasta, de fer acudits masclistes, misògins o cruels, descarnats fins i tot en el cas de Colubi, però d'això és tracta, d'això va l'humor real, l'autèntic, no el descafeinat que s'està imposant per no rebre crítiques cada dos per tres. Hi ha una colla d'humoristes del passat que a dia d'avui no passarien la prova del cotó i no podrien explicar molts dels seus acudits masclistes, de gangosos, homosexuals, lesbianes, etc, però no per què no fossin bons, sinó per no ser políticament correctes, i clar, quan l'humor és politicamente correcte ja no és humor, és un discurs de Mariano Rajoy, o del portant-veu del PP, i aquests si que són il·lustres ignorants, o ignorants a seques.