La Guàrdia Civil alerta d'un "imminent atemptat terrorista" a Espanya "tipus al de París"  entre els dies 5 al 17 de febrer". 

Nota enviada per la Direcció General de la Guàrdia Civil en què s'avisa d'una amenaça d'atemptat terrorista a diversos països, entre ells Espanya. (20minutos)
La nota va ser enviada aquest divendres sota l'assumpte "Sobre informació amenaça atemptat terrorista". En ella indiquen que "s'espera un imminent atemptat terrorista tipus al de París entre els dies 5 al 17 de febrer". Afegeix el comunicat que aquest atemptat podria produir-se en llocs com "estacions de tren, autobusos, recintes de les Forces Armades". La Direcció General de la Guàrdia Civil ha enviat una circular interna en què alerta d'un "atemptat imminent tipus al de París "en diversos països, entre ells Espanya, segons ha pogut saber 20minuts. El comunicat va ser enviat aquest passat divendres 12 de febrer sota l'assumpte "Sobre informació amenaça atemptat terrorista". La informació, obtinguda a través de la intel·ligència militar, indica que "s'espera un imminent atemptat terrorista tipus al de París, previsiblement a cometre als EUA, França, Bèlgica, Itàlia i Espanya, entre els dies 5 al 17 de febrer". 

M'agradaria saber que entenen la Guàrdia Civil i la premsa per confidencialitat, de la manera que la noticia ha estat difosa em recorden al Sidro, l'agutzil del meu poble quan sortia amb la trompeteta a la plaça major i després del tururu! tururu!, deia alló de: se hace saber, que alomojó un dia d'estos nos atacan los moros. Més o menys vindria a ser la mateixa confidencialitat.

I tor per informar no sé exactament a qui els de la Guàrdia Civil, d'una obvietat òbvia que intueix qualsevol ciutadà; més tard o més d'hora ens ha de tocat un atemptat, i veient la diligencia amb que opera la Guàrdia Civil, i intuint la negligencia del Govern en disfuncions, els terroristes - llevat que siguin titellaires - ho tenen molt fàcil, poden atemptar quan i on vulguin, a Espanya o a qualsevol lloc, no hi ha exèrcit ni policia que els pugui aturar, de fet no estàn per això, les forces de seguretat de l'Estat estàn per aturar-nos, per reprimir-nos a nosaltres els seus subdits que no ciutadans, que restem indefensos davant d'aquests altres terroristes, i tot per acabar sent un dany col·lateral.