Amb Veneçuela - Per desmentir als descreguts que acusen a Espanya d'insolidària, o al vern Espanyol, o als mitjans afins al Govern Espanyol, nomès cal veure la preocupació que tenen per Veneçuela, que es veu és l'ùnic país amb problemes de democracia pel que el Govern i el partit del Govern han decidit ajudar i denunciar els fets de la detenció injusta dels opositors al Govern del Sr. Maduro. Ah! que important és ara Veneçuela per la dreta rancia i amorfa d'aquests país.
De la mateixa manera, un conflicte amb uns quants dropos antisistema, del que no en té cap culpa, s'està usant sistemàticament contra l'Alcaldessa de Barcelona, mentre ens hem assabentat que lo Trias pagaba un lloguer pels pobres ocupes que feien una gran tasca social a l'edifici desallotjat, però això no importa, l'objectiu és l'àlcaldessa terrorista antisistema amiga d'ETA i de la Veneçuela que tan preocupa als xoriços del Pp, el partit en tota la democràcia espanyola que més diners ha robat i més imputats té, i no pressumptament.
I el que fot, és que tota aquesta campanya de desgast, 'acoso i derribo' contra Colau, Carmena o Podem, acabarà fent forat i arrossegant vots cap aquesta xacra del Partit Popular, fill d'Alianza Popular, el Partit fundat per un feixista criminal de pau, que com el seu cap, tambè va morir al llit sense pagar pels seus crims.