...estaba tomando caña. 

Ho ha tornat a fer, Mariano Rajoy, a qui tots els analistes polítics donàven per mort ahir a les 7:58, ha guanyat les eleccions, ha recuperat els vots prestats a C,s i ahir devia ser una de les nits mes felices de la seva vida. L'encarnació gallega de Bartleby, el gran procrastinador, don Tancredo, ha guanyat les eleccions i contra tot pronostic ha augmentat el nombre de diputats en 14 mentre el PSOE ha resistit bé. Ha estat el triomf de la vella política i el fracàs de la nova, C,s ha perdut els vots manllevats al Pp i Unidos podemos s'ha quedat igual que al desembre sense produir-se l'anunciat sorpasso. O sia, tot igual que al desembre amb la diferència dels vots que el Pp li ha recuperat a C,s.
Per dignitat, els opinadors, tertulians i cagabandurrieros en general no haurien/hauriem de dir res del ventall de possibilitats que es presentenper formar govern a partir dels resultats d'ahir, segur que ningú ho encertarà i nomès Mariano sap el que pasarà, i de la mateixa manera que el director de Sigma2 ha quedat en evidencia, els tertulians i analistes polítics també.
La corrupció o Pepe Gotera i Otiliogate no afecten al votant del PP, que mira cap una altra banda o ja li està bé el que té, potser per què si poguessin tambè posarien la ma al calaix.
El que han aconseguit és el triomf de la corrupció, del mamonero del ministre de l'interior, España és ara Corruptolandia, i aixó és merit no ja de Mariano Rajoy si no de tots els que han votat al Partido popular. I aquests votants no s'han equivocat com els britànics, aquests han votat conscientment, llevat d'alguna iaia gallega acompanyada amablement per srs. del Pp. L'Espanya del buscón, dels picaros sap el que vota, és el seu estil, la seva senyal d'identitat al llarg de la seva desgraciada Historia, una unitat de destí en l'irracional. Caldrà començar a fer ja les maletes....