Ho deia l'altre dia i m'hi reafirmo en que s'hauria de crear un  blog o un digital dedicat nomès al show del President dels unaired estates of america, i les seves conxorxes d'enze, que farien les delicies d'Ignatius Reilly. Aquest senyor que habia escrit era una barreja entre Gil i Gil i Ruiz Mateos, és pitjor, el parell de traspassats esmentats encara tenien una mica de sentit comú. Potser és pensa que la tele d'Estats Units i el que diu en un miting nom és a veu allí, una espècie de síndrome de la folclórica quan feien declaracions a Estas Units o Argentina i no queien que aquestes declaracions també arribàven fins aqui.
Cada vegada que Trump desbarra penso en Stephen King i la 'Zona muerta', no ho puc evitar, i és que aquest home és un perill físic, químic i petroquimic, que o el retiren pel civil o pel militar o acabarem prenent tots mal.
Ahir va ser l'atemptat de Suècia, i demà sera una altra realitat alternativa de l'home que acusa a la premsa de difondre Fake-news, que la titla d'enemic del poble, i el fabricant de mentides i enemic del poble resulta que és ell. Donald Trump, l'enze.
I aquí que ens sorprenem de que vuit milions de persones votin al Pp, i que tant ens queixem, a la vista del panorama des de Trump, hem arribat a un punt de resar per desitjar llarga vida a Mariano, el plasma, el plasta, el tòtil, però el nostre Mariano, que Déu ens el conservi, si pot ser però, a la reserva.