La Fiscalia demana a Urdangarin una fiança de 200.000 euros per evitar la presó. El marit de la infanta Cristina haurà d'abonar aquesta quantitat si vol eludir la presó fins que es resolgui el seu recurs al Suprem. Diego Torres, condemnat a 8 anys i sis mesos, haurà de pagar 100.000 euros si vol eludir la presó.

Un jove empresonat per estafar 800 euros espera indult des del setembre. El condemnat no tenia antecedents i és a la presó des del mes de juny passat.
¿Com gestionar una estada a la presó quan saps que l'únic que et separa de la teva vida anterior (família, amics, parella, feina, hipoteca…), és un tràmit burocràtic? El juny del 2016 va canviar la vida d'Alejandro Fernández, un jove de Granada condemnat a cinc anys de presó per estafa i falsificació de targetes de crèdit amb les quals, amb uns amics, es va gastar uns 800 euros en un centre comercial. La seva sol·licitud d'indult està des del setembre al Ministeri de Justícia i, tot i comptar amb el vistiplau de l'Audiència Nacional, el tribunal que el va condemnar, i la fiscalia, que estan d'acord que es redueixi la seva condemna a dos anys, encara no ha rebut notícies.
El cas de Fernández, que ara té 25 anys, va saltar a l'opinió pública el 2016, quan la seva família fins i tot va posar en marxa una campanya a les xarxes socials per evitar el seu ingrés a la presó. Segons explicaven, era una decisió injusta per una “criaturada” que va tenir lloc el 2010, quan va ser detingut amb la targeta falsificada en un centre comercial de Màlaga.

¿Voleu dir que la justicia és igual per a tothom? ENS PRENEN PER TONTOS