Continuen els de Podemos tocant campanes i tirant-se trets al peu sense cap necessitat. Ara s'han embrancat en la missa de la 2 dels diumenges, i altra volta han errat en l'objectiu. Car, ¿quin problema hi ha en que el segon canal de TVE emeti la missa un diumenge al matí o difongui un programa, com ja fa, sobre l'islam o el judaisme? Al país hi ha milions de persones que es consideren catòlics i centenars de milers que professen altres religions. No és, per tant desgavellat defensar que la televisió pública els dediqui un petit espai en horari de mínima audiència, mínsa fins que la iniciativa de Podemos els va donar la millor publicitat que podien somiar. Cal també tenir en compte a la gent gran amb dificultats de mobilitat que aquesta és l'única manera que tenen de participar en lam santa missa,

Es pot debatre i valorar si el repartiment de temps amb altres creences és equitatiu i, per descomptat, s'ha de controlar aquests espais per evitar que siguin utilitzats per sacerdots, imants o rabins per fer política o escampar dogmes que siguin contraris als nostres drets humans i constitucionals. No hi ha arguments per defensar la impunitat que envolta als capellans acusats de pederàstia i que hem tornat a corroborar després del gir donat per la Fiscalia en el "cas Romanones". No hi ha res que justifiqui l'exempció de pagar l'IBI, ni que legitimi aquest concordat d'esperit medieval entre l'Estat espanyol i la Santa Seu. Tampoc hi ha motius per mantenir a les aules l'assignatura de religió, ni les prebendes que segueixen gaudint alguns ordes religiosos en matèria educativa. 

L'únic que han aconseguit es reunificar tota la dreta sota la bandera d'una suposada persecució anticlerical de les esquerres.  I clar, els Cañizares, Ferreras, Losantos i altres especímens rancis, es van fregar les mans de satisfacció quan van saber la notícia. 

Haurien d'entendre la gent de Podemos que aquest tipus de propostes provoquen la por en els poderosos o, com deia Íñigo Errejón abans de ser decapitat, només serveixen per atemorir a les veïnes.  Haurien d'entendre, de saber veure que hi ha gent gran, i no tan gran, que van a missa a la vella parròquia de sempre com la meva veïna del 1r-1a que cada diumenge va a missa de 9 a la Creu Alta, o als veïns dels pobles que es consideren catòlics perquè ho han viscut des petits, i que aquesta gent no fa cap mal, i insisteixo coma missa gairebé nomès hi va gent gran, els que no tenen mobilitat o van molt justets tenen el recurs de veurfe la santa missa per televisió, en un horari on les audiencies no existeixen.

El que sorprén de Podemos és que no s'hagin queixat del títol del programa de TV2 on retrasmeten la Santa Missa: el dia del señor, demanant que s'hi afegís, (i de la señora). Conya a banda, que aixó dels miembros y miembras, etc en té, vegis sinó com Anna Gabriel tots els plurals els acaba en femení, crec que Podemos ha comés un error estratègic i no és la primera vegada que els hi passa, aquestes iniciatives no deixen de ser un brindis al sol que només serveixen per reafirmar el vot del seu principal rival i espantar el votant moderat, desviant el debat del que realment importa. I el debat que realment importa, i que no s'afronta, és d'una vegada aconseguir la separació real entre l'Església i l'Estat laic que representa és l'Espanyol; però aquest debat no es du a terme, ningú gosa afrontar-lo i mentrestant l'Esglèsia continúa rebent prebendes i favors servils d'aquest Estat laic i servil vers la secta católica.