El PP de la Comunitat de Madrid respon a la concentració de Units Podem amb un tuit en què esmenta a Joan Carles Moneder, Íñigo Errejón, Pablo Iglesias i Pablo Echenique com a part de la 'Banda'. En un tuit, el PP de Madrid fa referenci a càrrecs polítics de Units Podem com Pablo Iglesias, Íñigo Errejón, el diputat i a e senador Ramon Espinar com a integrants d'una 'banda' que formaria part d'un hipotètic 'Bandabús'. Seria el Bandabús de la posveritat i l'odi.

Agressions a guàrdies civils, tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes ... Els "mèrits" per estar al "BandaBus". #HayqueEcharlos

El PP de Madrid ha penjat aquest tuit mentre milers de persones es manifestaven a la Puerta del Sol de Madrid per donar suport a la moció de censura contra Mariano Rajoy que Units Podem ha registrat aquest divendres al Congrés dels Diputats. Precisament, el tramabús ha cobrat avui protagonisme en aparèixer en la concentració amb una convidada especial entre els seus habituals protagonistes: Cristina Cifuentes. La líder del PP madrileny, vinculada per la Guàrdia Civil al finançament irregular del partit, ha estat inclosa en l'autobús de Units Podem, que ha estat estacionat durant bona part de la jornada davant la seu de la Comunitat de Madrid a la Puerta del sol. Cifuentes se suma a una llista de convidats especials per la qual també han passat l'expresident de la Comunitat de Madrid Ignacio González; l'expresident del Múrcia Pedro Antonio Sánchez; o la infanta Cristina, quan el vehicle va recórrer Catalunya."

El tuit no passaria de ser una brometa dels peperos sinó fos per que les acusacions que s'aboquen en el mateix contra membres de Podem són gravíssimes en aquest tot si val i tu més tan de la política actual. Però aquí s'acusa als de Podem de tràfic de drogues, corrupció de menors, fraus, cobraments de Veneçuela en Paradisos fiscals, que si són certs no veig s'hagin perseguit i si no ho són, o nomès són indicis o presumpcions, crec que els de Podem haurien d'anar als tribunals i denunciar aquests fets, que d'una manera o l'altra són ignominiosos.