Diuen que Uber i Cabify no paguen els seus impostos a Espanya, com Google, Amazon, Zara i altres grans companyies, i de fet no ho sabem - ho diuen -, I tampoc sabem del tot si és il·legal o immoral. Però algú hauria de dir que el món del taxi és un món mafiós, on algú es tan beneit com per pagar 60 mil o fins i tot 180 mil euros per una llicència, d'això no se'n parla gaire. No parlaré d'alguna experiència personal del món del taxi a Barcelona, per que seria molt negativa i tampoc es tracta d'aixó. 
El món del taxi tenia un monopoli que simplement se'ls hi ha acabat, són nous temps i hi ha nous negocis i noves maneres de transportar a la gent, en  millors condicions i més économiques, ah! i anant per la ruta més correcta o raonable, no fent el tiro liro tan frequent. 
A la mafia del taxi se'ls hi està acabant el seu negoci, ja era hora. I si, ja se que hi ha de tot com en tots el col·lectius, però els que munten saraus com el d'avui a Barcelona són el qui mostren les seves mancances democràtiques i l'acceptació que simplement, com en molts altres aspectes de la nostra societat urbana, els temps estan canviant, i ells no ho saben veure, ni acceptar-ho, ni acomodar-s'hi, continuen amb els vells piquets informatius llença ous trenca vidres tan vells i tranuïtats com els seus dirigents sindicals. Voldria insistir en que pagar 180 mil euros per a una llicència, és pura mafia i un disbarat. Potser seria arribada l'hora de començar a retirar llicencies als més incívics.

afegitó: busqueu Mafia del Taxi a Google, n'hi ha per donar i per vendre. I és que no pot ser que aquestes vagues, com les de controladors aèris o altres col·lectius es facin sempre contra el més debil i indefens, contra els ciutadans que no en tenen cap culpa i si que en són els perjudicats. Quantes vacances, viatges de negocis, familiars, han frustrat avui els senyors Taxistes? Aixó si que és injust i immoral.