Tots tenim familia és el lema de la última campanya del SCT, fins i tot el qui ha dissenyat aquests anuncis lacrimògens i barroers que encara no entenc com no han estat prohibits, en té, i procuro no esmentar-la. Uns anuncis que no em crec que no sapiguessin res els seus protagonistes, i que de totes maneres són molt insolidaris, car si sacrificant només a dos o tres dels teus estalviessis tots els morts a l'any a la carretera, seria un acte generós, però aixó és un despropòsit com ho és l'anunci del SCT. Si us plau, que algu amb una mica d'enteniment els hi faci retirar. A més, si jo sóc la iaia de l'anunci i realment no se res, en comptes de posar-me a plorar, corro a gorrassos als pocasoltes que estan perpetrant l'anunci.
Tantes accions que porten als tribunals des del Govern de Madrid, i aquí se'ls hi ha passat per alt l'anunci de marres. Clar que ells tambè fan uns anuncis que deu n 'hi do, i amb Zoido.
    


"El Departament d’Interior i el Servei Català de Trànsit (SCT) han endegat una campanya sota el lema Tots tenim família. A la carretera víctimes 0, que s’emetrà a televisió, ràdio, premsa, internet i cinema, amb un missatge clar i rotund: és inacceptable qualsevol pèrdua de vides humanes en accident de trànsit. Amb aquesta acció comunicativa, es pretén realitzar un avenç en la sensibilització viària per continuar caminant cap a l’objectiu Visió Zero, un escenari en el qual no s’hagin de lamentar víctimes mortals ni persones ferides amb seqüeles de per vida per sinistres viaris.

La Visió Zero és un plantejament que prové de Suècia pel qual l’únic objectiu admissible en les polítiques viàries és que no hi hagi ni una sola víctima arran d’un accident de trànsit. Institucionalment, des de les polítiques de seguretat viària que impulsa la Unió Europea, es marca l’assoliment d’aquest objectiu i, per tant, la consegüent desaparició total de la mortalitat viària per a l’any 2050. Per arribar-hi, es van marcant fites intermèdies com la reducció del 50% en el nombre de víctimes mortals el 2020 respecte al 2010."

 La campanya fuig dels elements recurrents en aquest tipus d’accions comunicatives i se centra en els sentiments i les emocions que tenen persones anònimes quan s’imaginen la pèrdua d’un ésser estimat per un accident de trànsit. Així mateix, condueix a la reflexió sobre la importància que tenen totes les víctimes i, per tant, a la necessitat de voler arribar conjuntament  a la Visió Zero assumint una responsabilitat compartida. En aquest sentit, l’objectiu és interioritzar que cap persona pot morir ni patir seqüeles per un accident de trànsit; que els accidents poden ser i són totalment evitables; que la seguretat viària global de tots és un requisit irrenunciable en la mobilitat; i que l’aposta per la seguretat viària és un valor segur.