Si no fos perquè tot plegat és seriós i fa grima, Berlanga es deu estar regirant inquiet dins la seva tomba, i els guionistes del Polonia están a punt de quedar-se sense feina. 
Els agents de policia que s'allotgen en un ferri decorat amb els personatges dels dibuixos animats de Looney Tunes, de Warner Bros, una decisió que va adoptar Interior davant les dificultats per allotjar-los a la ciutat comtal en el marc de l'1-O i que es queixen del menjar, de les habitacions, poden estar tranquils. En el vaixell que també té dibuixos del gat Silvestre i el Coiot, ha estat tapat amb una gran lona el Piuet (Piolín) que hi ha dibuixat. 
Tot plegat és un disbarat que es veu costa a l'erari (o sia als ciutadans) 300 mil euros diaris, manteniment i primes dels agents a banda. O sia un malbaratament de cabdals públics obscé, car ja porten 4 o cinc dies al port i més que s'hi estaran.
Però la oposició no pregunta res, ni posa el crit al cel, prou feina té quan es reuneix a Saragossa una part d'ella per tractar del tema i mirar de trobar una solució i són agredits per ultres nacionalistes gallinacis, que ho poden fer atès a Saragossa a penes hi ha policia per protegir-los dels bretols, com passa a Madrid que tambè s'ha quedat sense policia, i tenint en compte que estem en alerta 4 de previsió d'atac terrorista. Deixar Madrid desprotegit, és una insensatesa més d'aquest Govern de Mariano Rajoy que ha perdut completament els papers, les paperetes, les paperines, i ni troba les urnes.