Fa un més vaig publicar aquest text a Collonades, i ves per on mira que tal, no anava desencaminat, ahir al camp del Geta, el gol de la victoria el va marcar Paulinho, un gol que val tres punts i que demostra el que deia del rendiment que podia donar el jugador. 

"A la xarxa dels ignorants hi ha molta conya amb el fitxatge de Paulinho pel Barça, un jugador que pocs han vist jugar i menys encara tenen ni idea del seu rendiment, 29 anys, i internacional amb Brasil, per cert, jo el veig com Davids o Keita que prou rendiment varen donar al mig del camp, peró a la xarxa dels ignorants Rufiàn el primer i més ignorant de tots s'ho agafen amb conya, i em temo que s'hauran d'empassar els seus comentaris ben aviat. S'ha de tenir en compte que Rufian és periquitu, molt rudimentari, mal poeta i pitjor i barroer parlamentari, vol dir que tampoc se li ha de fer massa cas.

Fa un mes, el Barça ja va tractar de fitxar-lo per 20 milions i davant la negativa del club xinès va arribar a oferir-ne 25. No obstant això, es va trobar de nou amb el 'no' del Guangzhou, que li va remetre sempre als 40 milions de la clàusula. Ara, i veient que tant la direcció esportiva com Valverde avalaven el seu fitxatge perquè serà un jugador que donarà equilibri i aportarà més múscul i gol des de la segona línia, el club blaugrana ha accedit a la seva compra.

La renúncia del jugador a gairebé la meitat del sou que cobrava al Gaungzhou, que ascendia fins als 9 milions d'euros, ha ajudat molt a que el club blaugrana acabés tancant el seu fitxatge. Després de dos anys a la Xina, Paulinho va tenir clar des del primer dia, a finals del passat mes de juny quan el seu agent li va comunicar que el Barça ho volia, que no podia desaprofitar aquesta oportunitat. Al marge de rebaixar-se el sou, Paulinho va intentar pressionar al màxim al juliol als seus dirigents perquè cedissin. El president del Guanzhgou es va mantenir ferm en els 40 milions i el Barça ha cedit finalment a pagar-los, conscient que la venda de Neymar ha alterat el mercat i que fins i tot corria el risc de perdre-ho per l'interès d'altres equips."

També entre els periodistes? d'esports hi havia molta conyeta amb Paulinho, però ja se sap que quan algú arriba a periodista d'esports és per què no dona per a més. De fet és un súbgenere sense criteri, una espècie de dona in mòbile qual piuma al vento. Diuen que els hi deia un periodista d'esports de Barcelona a uns amics dels seus pares al poble: no els digueu que sóc periodista d'esports, digueu-els-hi que treballo de pianista en un bordell. I és que en el fons estem parlant de dignitat.
A tot això DEMBÉLÉ s'ha lesionat i en té per 3 o 4 mesos - diuen -, mala sort, però hi ha Deulofeu, i el de Riiudarenes té una oportunitat única que faria bé d'aprofitar. Com diria Jan Laporta... Que n'aprenguin!

Ah! nomès el profeta Pou d'esports a Rac1 va vaticinar ahir que Paulinho marcaria. Fot-li Pou