He vist coses que pensaba no veuria mai. Forners transportant urnes d'amagatotis, Piolins tapats amb lones en un crucero tutu, tractors amb camperols protegint els col·legis electorals que seràn als.... CAP, 'tumultos tumualtuaris' inexistents, Arrimadas dient una veritat i Hernando mentint com el que és, un puturrú de fuà. David Fernández obrint passadís a la Guardia Civí, mentre Trias és manifesta a la seu de la CUP.  He escoltat al cap dels mossos, uséase, el Conseller de Interior avançant per l'esquerra a la CUP. Rajoy a favor de la Independència del Parlament de Catalunya a l'hora de decidir la ídem. Assange que passava per aqui sota les ordres de Putin, nomès falta la intervenció de Kim Jong1 o el nostre home a Korea de dalt, Cao de Benos, i els fantasmes d'ETA sorgint de l'ultratomba.
Artur Más i els altres imputats fent un Lola Flores per poder pagar la fiança d'una consulta que era una butifarrada, imagineu-vos amb el procés en que es veu que hem d'anar a votar diumenge: com sempre, la que els hi pot caure als Puigdemont, Junqueras & cia.
Más Madera o Maduro, i més llenya al foc. A por ellos, oe, oe, oe, Espanya no ens roba, s'en fot, i ens ha perdut el respecte. Espanya ha perdut el nord, l'est i l'oest i 'els hilillos de plastilina', ja és una unitat de desti en l'irracional, mentre tenim  al del motxo desmel·lenat entossudit amb la DUI, hasta el infinito y más allà. Si us plau, com deia aquell, que parin el món, almenys el meu, que està boig i jo vull baixar. Auxili!. Jo nomès volia ser equidistant i m'he quedat en la colla de l'equí o més aviat en el següent inferior, dels rucs o somera per lo de la paritat.
Aclariment: equidistant, no vol dir un cavall vist de lluny, sinó un il·lús, un que de bona fe encara creu en el dialeg entre els pobles. I la setmana vinent: PARLARÉ DEL GOVERN. Si els demòcrates m'ho permeten. No és que la veritat hagi mort, ni la postveritat, simplement l'han donat pel rulé, com al ciclista de pega.