A Espanya l'estat de dret es defensa escanyant l'estat de dret. Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, presidents de l'ANC i Òmnium Cultural respectivament, van animar el 20 de setembre una concentració davant la conselleria d'Economia després que la Guàrdia Civil hagués atacat, en el seu fallit intent d'impedir el referèndum de l'1-O, les institucions catalanes detenint una quinzena de persones i fent una quarantena de registres. La concentració va acabar sense cap incident quan ells, després de moltes crides a la calma, van demanar que es dissolgués. El fiscal general, a les ordres directes de Mariano Rajoy, va querellar-s'hi, i ara són a la presó per sedició. El major Trapero i la intendent Laplana se'n van escapar per poc.... continuar llegint.

AFEGITÓ - Amb Trapero no han gosat, no s'han atrevit, i és que en el fons són uns covards, i han tingut por de les conseqüencies, com si les detencions de Cuixart i Sánchez no en portaran. La deriva és perillosa i Puigdemont nomès té dues sortides, o es rendeix sense condicions, o fuig endavant i proclama la República. Qualsevol de les dues decisions serà dolenta pels ciutadans de Catalunya, per tots els ciutadans de Catalunya, i això ja us asseguro que a Rajoy i Saenz de Santamaria no els hi perdonarem mai, i tard o d'hora pagaran per tot el que han fet i faran. Potser és arribada l'hora de començar a fer la truita.

Pa mear y no echar gota - España es elegida para un puesto en el Consejo de Derechos Humanos de la ONU. Deu ser per la brillant acció de la Guardia Civil a Ceuta disparant bales de goma contra els inmigrants o les 'concertinas' a les tanques de Ceuta i Melilla. Quina vergonya de Govern i de Guardia Civil. I quina vergonya inútil la ONU que els ha escollit.