Et pots dir Vidal Folch, i fins i tot et poden deixar anar a les tertulies per donar-hi un to folcloric, però de ser així, calla, perqué no has entes res, no se si és per l'actitud de prepotencia o per pura incapacitat. Al sr. Vidal Folch li preocupa la fractura social, que deu ser al seu Barri, car a la resta del país no existeix aquesta fractura, o almenys en el meu entorn que es prou ampli i divers.
Parla tambè de declivi economic, que no existeix o no se on el veu, i es veu que el preocupen les empreses que s'en varen anar, que no es preocupì que ja tornaran i sino, no passa res i això hauria de saber-ho, alñ cap i a la fi ja fa temops que les seus socials se n'anaven a Madrid que s'ha convertit en una especie de paradis fiscal sobretot per les grans empreses. Pero clar, l'home no sap  res ni d'aixó ni de res en general, almenys escoltant-lo es la sensació que dona.
Diu també l'ínclit tertulià que a Europa no ens prenen en serio, i no deixa de ser curiós, se suposa que el conflicte Català, el procés, Europa l'ignoraba, i ara resulta que no, que si que en saben i no se tampoc d'on ha tret que no ens prenen en serio. Molt en la linia del partirt de la banda criminal de M.Rajoy afirma Vidal Folch que hem de ser seriosos i tornar a l'ordre Constitucional, un ordre que el Pp de M.Rajoy no respecta pas, ans al contrari, el transgredeix sovint, massa sovint, començant per aquestes eleccions Il·legals que ha convocat M.Rajoy.
El senyor Vidal Folch, pressumptament és periodista col·laborador de 'El País' tota una no referencia periodística a dia d'avui. El que li passa al Sr. Vidal Folch és que quan parla s'escolta, i fins i tot es deu agradar amb el seu aire de pontificador urbi et orbe, però confon en la seva visió de la situació la realitat real amb la seva realitat, o aixó, o viu en un entorn molt diferent del meu i de molts catalans. Succeeix que potser aquesta situació de la que parla el Sr. Vidal Folch es dona en l'entorn dels mitjans d'informació i d'una part de l'entorn de Barcelona, però la resta del país va fent la seva com sempre, aliena, o fins i tot indiferent a la situació del país.