BLOC D'ACTUALITAT


COMENCEM PER LES INFRASTRUCTURES

"Sobre això, dues observacions prèvies. La primera és que no seria just no constatar els canvis positius que hi ha hagut, com ja he dit abans. Positius, però ara ja, altre cop insuficients. La segona remarca a fer és que ara tenim alguns projectes de grans infrastructures molt més ben endegats que fa dos o tres anys. Em refereixo sobretot a la tercera pista de l'aeroport, al desviament del llobregat, al desviament del Francolí, a la depuradora del Prat, al TGV i a les seves connexions amb el port i l'aeroport de Barcelona. Afegim a aixó obres de no tant volum económic, però també importants per a l'economía i per a la qualitat de vida dels ciutadans, començant per les carreteres alternatives de les autopistes".

fragment del discurs del molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, senyor Jordi Pujol i Soley "Un pais que creix: els reptes de l'economía catalana" Hotel Comtes de Barcelona 12 d'abril de 1999.

que es devia haver pres aquell dia d'incerta glória d'un més d'abril? , o és que ja en aquella època ens prenia el pel.?

6 comentaris:

 1. Ja t'ho dic sempre, que Pujol era mentider i mesquí, l'empleat d'un lobby molt concret. Fals, hipòcrita i autoritari. Espero que algun dia se li reconeguion els mèrits com cal.

  ResponElimina
 2. ¿Que te voy a decir? el único tramo desde Sevilla a París sin autovía esta en Burgos y se lleva muchos muertos y heridos. Un trafico incesante de camiones y los idiotas de nuestra comunidad hacen una autovía de Burgos a León (para vertebrar dicen) en la que en un día pasan los mismos camiones que por la A-1 en diez minutos... paisssss
  Eso que aqui se vota al pepe, que dicen son unos gestores que vamos... cuadrilla de idiotas, es lo que son. Menudo panorama nos espera..

  ResponElimina
 3. Més que mèrits, demèrits, Lluís.

  ResponElimina
 4. de Burgos a León no creo haya mucho tráfico, a no ser que hagan la autopista para que la gente pueda ir a León a visitar a Zapatero, ahora que deja de ser Presidente.

  ResponElimina
 5. Submergir-se en hemeroteques i biblioteques és un esport imprescindible per a la salut (mental) de la ciutadania. Ben trobat, Francesc.

  ResponElimina
 6. per vergonya dels xerraires venedors de fum.

  ResponElimina

...
BLOG DE FRANCESC PUIGCARBÓ