BLOCS MEUS

BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ

EL NEN CINC MIL MILIONS


En un dia de l'any 1987 va néixer el nen Cinc Mil Milions. Va venir sense etiqueta, així que podia ser negre, blanc, groc, etc. Molts països, en aquest dia van triar a l'atzar un nen Cinc Mil Milions per homenatjar i fins per filmar i gravar el seu primer plor.

No obstant això, el veritable nen Cinc Mil Milions no va ser homenatjat ni filmat ni cas va tenir energies per al seu primer plor. Molt abans de néixer ja tenia gana. Una fam atroç. Un fam vella. Quan per fi va moure els seus dits, aquests van tocar terra seca. Quarterada i seca. Terra amb esquerdes i esquelets de gossos o de camells o de vaques. També amb l'esquelet del nen 4999999999.

El veritable nen Cinc Mil Milions tenia gana i set, però la seva mare tenia més gana i més set i els seus pits foscos eren com terra exahusta. Al costat d'ella, l'avi del nen tenia gana i set més antigues encara i ja no trobava a si mateix ganes de pensar o creure .

Una setmana després el nen Cinc Mil Milions era un minúscul esquelet i en conseqüència va disminuir momentàniament l'horrible risc que el planeta arribés a estar superpoblat .

Mario Benedetti

4 comentaris :

 1. Las personas no siempre pueden hacer lo que quieren, pero tienen todo el derecho a no hacer lo que no quieren

  M Benedetti
  uno de mis poetas preferidos, en sus Poemas de Oficina..

  ResponElimina
 2. Aquí lo que hace falta es un buen conflicto mundial, matando a muchos padres no saldrán niños como este...

  ResponElimina
 3. Temujin: Estás muy revolucionario últimamente, deberías comer más patatas.

  ResponElimina

Copyright © BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ. Designed by OddThemes & VineThemes