FULLES ASSASSINES


Les dites concertines - filferro entremesclat amb fulles -i una malla espessa que impedeix introduir els dits per enfilar-se, han estat col·locades en diverses parts de la reixa on se solen produir els assalts a la tanca a la frontera de Melilla amb el Marroc. El delegat del Govern, Abdelmalik el Barkani, no ha revelat la seva ubicació per no donar pistes als immigrants. Prou, però, amb veure on treballen els operaris per fer-se una idea aproximada.

Les fulles ja van ser instal·lades en 2005 després de diversos assalts massius a finals de l'estiu ia principis de la tardor, però el president José Luis Rodríguez Zapatero, va anunciar la seva retirada l'any següent durant la seva visita a Melilla. Se les va suprimir del costat espanyol de la reixa a principis de 2007. Les fulles provoquen profunds talls a les mans, cames i fins i tot a la cara dels subsaharians. ONG de drets humans van criticar llavors la seva instal·lació i al conèixer que seran recol·locades aquest mes tornen a expressar el seu rebuig . Amnistia Internacional ha estat la primera a fer-ho.

Ah! segurament aquest bestia i cruel normativa deu estar amparada per la sacrosanta constitució, que tant bé representa Mariano 'Manos tijeras' IU a posat una denuncia a Estrasburg, fidels al seu lema: no copromentre'ns amb res i limitar-nos aL fet impúdic del gest. Quan a la resta de partits, pitjor encara, s'han limitat a fer l'orni. I diuen que vivim en un Estat democràtic. Quina barra i quina vergonya!. Ja saben que més tard o més d'hora Estrasburg els hi farà treure, però als defensor de la Patria i la constitució els i és igual, ja en parlarem, de moment ens dediquem a escapçar immigrants i encara gràcies que no els afusellem per intrusisme, que s'han cregut?

Aquestes fulles traspassen els cossos dels subsaharians, però tambè consciències dels qui encara en guardem una mica en algun racó de la nostra indiferència.
Comparteix:  

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada