LA CONSTANT DEULOFEU


"L'anàlisi de la Història basat en la teoria cíclica ens diu que tots els imperis o manifestacions de determinats poders, tenen quatre fases que són: néixer, créixer, constituir-se i morir. Dins d'aquest procés, Deulofeu valora el "principi de creativitat" en el qual considera que hi radica la força que l'anima i li dóna sentit. El "principi de creativitat" de l'ànima és la "substància" que es manifesta en els pensaments, els sentiments i la voluntat d'un poble o un projecte.
Les prediccions - potser també en podríem dir, profecies científiques -, escrites en aquest llibre que es publicà l'any 1951, posen de manifest amb antelació, entre d'altres coses, la decadència de França i Gran Bretanya, anunciant la imminent pèrdua dels seus dominis colonials. També prediu la gran depressió de l'Imperi americà i la desintegració de l'URSS als voltants de l'any 2000. La meitat d'aquestes prediccions ja s'han complert i hom creu que s'aniran complint les altres.
Les profecies que fa Alexandre Deulofeu, no són fruit de l’atzar – per altra banda jo no crec en l’existència de l’atzar - sinó de l’aplicació d’una fórmula o llei matemàtica que ell va descobrir tot fent anàlisis biològics a la seva farmàcia de Figueres. Aquesta farmàcia era i és situada molt a prop d’on visqueren altres ingeniosos genis catalans, com Narcís Monturiol, Fages de Climent i Salvador Dalí. A vegades he pensat que, si hagués estat jueu o americà, la seva descoberta probablement hauria estat reconeguda amb la concessió del Premi Nobel.
La gran importància de la seva descoberta, la constant de Deulofeu, un període de temps d'uns 1700 anys que marquen els cicles dels fets que conformen la Història, és aplicada per aquest estudiós i analista català a la història del món; a la història de la Humanitat.
Les seves profecies o prediccions no es basen en especulacions o deduccions, ni tampoc en enigmàtiques revelacions, sinó que es basen en una llei natural que té caràcter científic. A més de les esmentades prediccions que s'han complert, cal esmentar la caiguda del mur de Berlín. Una de les prediccions de futur, és la que preveu sobre la desintegració i desaparició d'Espanya, tal com la coneixem actualment, quan arribi l'any 2029"."Anem cap a la constitució d'una gran federació europea dirigida per Alemanya" - va predir Deulofeu fa més de 40 anys.
-
Comparteix:  

Comentaris

 1. Pues este señor no está nada, nada equivocado ¡

  ResponElimina
 2. No lo tengo yo eso claro. Creo que España dominara el mundo...

  ResponElimina
 3. No por favor, ruego encarecidamente que no sea España la que dirija Europa. Yo personalmente ya me siento mal y muy avergonzado de los Alí Baba que nos roba, No dejemos que además roben a los demás, y pretendan españolizar a los niños de todos los lugares.
  Si quieren practicar ya tienen a los valencianos, mallorquines, catalanes ...

  ResponElimina
 4. He ahí el plan de choque, llevamos a los dirigentes del PP, Psoe, PNV y CIU al resto de paises y en cuatro días arruinamos a todo es mundo. Como nos les habremos quitado de encima, tendremos un futuro halagüeño y los demás estarán como nosotros ahora.

  ResponElimina
 5. He ahí el plan de choque, llevamos a los dirigentes del PP, Psoe, PNV y CIU al resto de paises y en cuatro días arruinamos a todo es mundo. Como nos les habremos quitado de encima, tendremos un futuro halagüeño y los demás estarán como nosotros ahora.

  ResponElimina
 6. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 7. Temujin, has tenido una idea pero que muy brillante, aunque no se yo que opinarán el resto de países de que les mandemos a nuestros dirigentes.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada