. -

VOSTÈS SON PUTES?

El Govern del sr, Mariano Rajoy, hauria de conèixer la història del Quilili. Devia ser pels anys cinquanta i poc quan encara manava a Espanya l'embrió del que ara és el partit Popular, i el personatge del Quilili, deambulava per Sabadell. Tronat, vestit amb una vella americana, portava... la culata d'una pistola a la  butxaca interior, que ensenyava sovint fent-se el fatxenda. Deien que havia estat un alt comandament militar feixista que havia embogit i vivia pràcticament en la indigència. De fet quan va morir, explicàven en aquells temps, que havien anar molts alts càrrecs al seu enterrament. Aquí en Ramón Alberich parlava abastament del peculiar personatge.
S'explicaba tambè d'ell, que quan rondava per l'Euterpe, en veure a les noietes els hi espetava: senyoretes: vostès són putes?, i clar, aquestes s'esvalotaven i li deien de tot, a lo que ell reblava, no es preocupin, si no ho són no passa res, era per saber-ho, per si hi havia alguna possibilitat de sucar el melindro.

Deia lo de conèixer la història del Quilili, perquè haurien de prendre nota. El Govern de la Generalitat vol fer una consulta on hi ha una pregunta, i la gent contestarà si,si, no,si, si,no, ono anirà a votar, i possiblerment al Sr.Rajoy no li agradarà la resposta de la ciutadania, encara que hom diria que si es fes aquesta consulta, a qui no agradaria la resposta és al Govern i a ERC. I ja que és la resposta la que incendia l'edifici, com en el cas de les noies, si no són putes no passa res i s'en van, molestes amb del Quilili, però s'en van, mentre que aquí qui se n'anirà cap a casa és Artur Más, que políticament ja està amortitzat i fa ferúm, i ell  - cal rec ordar-ho -. no és puta, és ramoneta.

Gairebé segur que el dia 9 de Novembre anirem a votar en una urna, però no la consulta, sinó aixó que tant li agrada dir al Sr.Mas de consulta plebiscitaria, com sin totes les eleccions no ho fossin de plebiscitaries, i aqui és on ell i la federació tindràn el seu aquelarre final.
Tot això haurien de saber-ho el Sr. Rajoy i la senyora Sáez de Santamaria, I NO HAURIEN DE RECÒRRER a la llei de Consultes, i per tant deixar que aquesta es fes. Haurien derrotat l'independentisme almenys per 300 anys més, i de gràtis. Però no ho saben veure, no donen per a tant....no són ni putes ni ramonetes.
Share:  

6 comentaris:

 1. tens tota la raó ¡¡
  De veritat..i no se dan cuenta los tontainas...NO SE DAN CUENTA ¡¡¡¡

  ResponElimina
 2. Si ens deixessin votar acabarien per sempre amb "el problema catalán". Si guanyem els independentistes marxem i problema solucionat, si guanyés el no com a demòcrates que som acataríem la voluntat del nostre poble i callaríem. Però no ho saben veure o no tenen clar que guanyés el no.
  Visca Catalunya lliure!

  ResponElimina
 3. La llàstima Francesc, es que en Rajoy i tota la tribu pepera segueixen sortin de rositas, difaman i fent molt de mal al nostre poble, nosaltres no en tenim de llibertat, amb el govern pp no l'hem tingut mai, i a sobre, el espanyols sublevats contra nosaltres no entenen que som un poble oprimit durant anys pel govern central presidit per les dretes, una dreta fastigosa i prepotent, que no ens escolten, que no volen negociar, i ho diuen sense recances, com que us heu pensat? jo no dic que se'ns hagi de donar tot el que el govern de la generalitat pugui reclamar, dic negociar, escoltar, valorar, preocupar-te per una nació que sent, que deu diners, que paga, que té problemes com la resta d'Espanya, però potser no es bo comparar-nos ni que comparin altres comunitats, no es més que escoltar la nostre realitat i encaixar-la amb la resta d'Espanya d'una manera com a mínim més respetuosa, no ho han volgut mai els peperos, son per a mi els veritables responsables de tota aquesta situació indesitjable i acollonant, no tenim res a fer, a menys que no estem disposats a anar tots a la presò, saps? potser ho hauríem de fer, no volem una guerra, volem la consulta, volem saber què pensen els catalans, realment, això evitaria molts mals de caps en un futur, de debó que no ho entenc, una cosa tan senzilla, tan vital, per a tots els espanyols-catalans, tenir les coses clares...deuen xupar de totes les cadenes i mitjans perque si no, no ho entenc, quina necessitat tenen de ferir-nos, de posar-nos en aquest situació tant violenta contre uns o contre els altres?...hi hà en el fons molta ineptitut i venjança darrere de tot això, la pròpia d'un govern dictatorial i opresor, fan servir les lleis com escuts, no per defensar, sino per atacar. I això no ho veu la resta d'Espanya?

  Salut, Francesc.

  ResponElimina
 4. Marta, no crec guanyés el si, per aixó el primer interessat en no fer la consulta és Mas.

  ResponElimina
 5. Gemma, la situació actual, es producte de velles rancunies com passa als pobles, i en aquesta guerra bruta, els de Madrid en son uns experts, DIFAMARAN, MENTIRAN I DIRAN EL QUE SIGUI, den tal d'enterbolir el procés, és part del joc, i cal no caure en provocacions i mantenir el cap fred. A Espanya qui ens vol veure com som, ho fa i ho sap, i el qui no és que ja no ens podia veure abans, i t'ho diu un que ha voltat molt per Espanya durant molt de temps.

  salut

  ResponElimina
 6. Miquel, tenen vocació de Don TANCREDO.

  ResponElimina

.
.