ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

UN ENS AMORF


Sabut és que un ajuntament és un ens amorf i consuetudinari, la principal missió del qual ens és cobrar per tot i més als ciutadans a canvi de poca cosa. Ho dic ara que s'acosten les eleccions municipals per què els semovents de dues cames ens ho pensem a l'hora de regalar el vot a algún capullu incompetent il·lustrat amb pretensions de ser alcalde..., i dic ser, que no exercir. I ja sé que fins i tot a vegades fan coses i les fan bé, encara que tinc la percepció que és més per inercia que per convenciment, capacitat i ganes de fer-ho. I succeeix tambè que tenen aquell punt naïf-ecologista d'estar per casa que els fa sovint, ensenyar la ceba. 
L'Ajuntament de Sabadell, no se si en l'epoca Farrès o la posterior amb Bustos (aquell que s'han petat per poca cosa i molta enveja els exFarrés, ajudats pel personatge que tot s'ha de dir) ... el que deia, l'ajuntament de Sabadell, quan arrencava un arbre per malmés deixava enganxadeta al terra amb dos bisos una placa que resava:

HEM ARRENCAT AQUEST ARBRE PER MALMÉS, PROPERAMENT SE'N PLANYARÀ UN ALTRE DE LES MATEIXES CARACTERÍSTIQUES O SIMILAR...Escric de memòria, copsat encara per la impresió que em va causar el text en el seu moment,  fins el punt d'emocionar-me. Ara bé, el pas del temps ha esborrat el text de la placa, però l'arbre que havia de substituir al malmès encara no hi és. I d'això en fa molt de temps. Això és un ajuntament.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

  1. Alma cándida....el tiempo todo lo borra incluso la memoria de lo que se tenía que poner, al igual ya no se acuerdan de que allí había un árbol...Espera a que pasen las elecciones, ya verás como le ponen cemento...y dará igual si son sociatas que peperos, de esquerras simbióticas o ciudadanos de última volada...allí...cemento.

    ResponElimina
  2. de moment el forat sense arbre serveix de cendrer.

    ResponElimina