ÚLTIMS ESCRITS :

L'HOME DEL MALETÍ


Se'l coneix com l'home del maletí. I si no és un element d'agitació de Podem, coordinat amb la seva direcció, ho sembla. Ja és un habitual de les mobilitzacions que aquest entorn polític du a terme a Barcelona i rodalies. I, de fet, el color del seu vestit, a joc amb el barret, és el lila corporatiu dels de Pablo Iglesias. La ploma li dóna un toc dandy, i el rostre negre posa el punt d'horror i control Orwellià. Aquest dijous, un dia més, ha fet acte de presència i ha donat el seu peculiar color a l'inici de campanya de Catalunya Sí que es Pot. La pregunta és: continuarà apareixent? Se'n sabrà la identitat? Un ingredient més de les incerteses que amaga el compte enrere cap al 27-S.

De fet seria fàcil saber qui és aquest misteriós home del maletí, caldría nomès desenmascarar-lo, com caldria desenmascarar altres homes que es vanten de guanyar les eleccions i prendre decisions històriques per tots els catalans. Però aquests ya quedaran desemmascarats el 27S.

Sap greu, car hi ha molta gent de bona fe que creu en ells, en el seu missatge triomfalista, i el desencís serà molt gran, més que frustrant, diria que rabiós, per què res del que promet Junts pel SI es produirà, ni ganes que en tenen ells que així sigui. Catalunya si que PUT d'aquests corruptes mesiànics i mentiders que condueixen el vaixell insignia contra les roques sabent que hi xocaràn irremeiablement, i tot i així perseveren, i no per inconscients, sinó nomès per preservar els seus mesquins interessos i la quota de poder. 

Estem davant de la més gran estafa que s'ha fet als ciutadans d'aquest país, i com deia em sap greu per molts d'ells, com els que avui omplen a vessar la Meridiana veient com passa un punter groc, el color de la mala sort al teatre i en l'actuació d'avui hi ha molt de teatre. Malament quan aquesta és ja la quarta diada excepcional.... 

1 comentari:

  1. .....Estem davant de la més gran estafa que s'ha fet als ciutadans d'aquest país...

    Justa la fusta.

    ResponElimina