Al paradís d'internet, quan alguna cosa surt gratis significa que el producte ets tu -  La frase és del col·laborador de el Periódico Albert Garcia Pujadas, i és ben certa. A ningú li sorprèn que les aplicacions que bloquegen la publicitat a les pàgines web estiguin entre les més descarregades. Això és fruit de l'abús publicitari sistemàtic de pàgines i serveis on line. A l'entorn de l'ordinador ja és molest, però en el format mòbil es converteix en una autèntica tortura. A priori, els bloquejadors de publicitat milloren l'experiència d'ús, però no acaben amb l'assetjament publicitari i els efectes secundaris són impredictibles. Està per veure qui guanya i qui perd, ara i en el futur. Problemes immediats per a suports o mitjans: els ad-blockers no discriminen i bloquegen tots els anuncis, siguin intrusius o no. 
Dit això, feta la llei feta la trampa aquestes abd-blockers si les unten les companyies de publicitat, els seus anuncis ja no són  bloquejats, que aqui hi deu estar el seu  negoci.
Pero és que a més a internet et pots trobar que et pispin els diners del Banc, això si no et roben des de dins del mateix Banc, o sia, el que se'n diu fer un Rodrigo, o t'enreden amb actius tòxics, i és que els Bancs com la Publicitat a Internet són la solució i alhora el problema. No podem operar sense bancs, aixo ja es va preparar per què fos així i tenir-nos collats i controlats. Des de cobrar la nómina o pensió a tots els pagaments que es fan i es desfan la Banca és imprescindible per poder funcionar, i no hi ha altra manera, llevat que vulguis anar de romeria sovint a pagar per finestreta llum, gas, aigua, etc., i tot i així, seguim necessitant el banc, no crec que el Sr.Montoro Barnes vingués a casa a portar-me els diners de la pensió.(quin yuyu).
Amb la publicitat a Internet succeix el mateix, és una molestia, però l'ùnica manera de finançament de la gent que publica a la xarxa, des de diaris a revistes especlitzades, blocs, etc. Si es bloqueja la publicitat s'acaba amb la financiació i de passada amb el negoci. Cert és que el sobreabús de publicitat que t'envaeix quan entres en algun mitjà digital molesta. una més que altra, atès n 'hi ha d'intrusives que a més costen de treure de la teva visió, però és la mare dels ous. Fa Iun temps apareixia a tot arreu i tota hora 'la Redoute', ara és Ali Babà i el Risto Mejide de verd, això va a temporades.
Però és que sense publicitat no hi ha internet, ni televisions privades, ni fubtol, motos, basquet, tennis o cotxes, ni res. 
Mala peça al teler doncs, 'ni contigo ni sin ti vivir puedo' deia la lletra d'un bolero. Un bolero? que és això? es deu preguntar molt personal jove. Doncs per exemple, aquesta senyora de Menorca que ens parla d'un món rar......, com el nostre.