ÚLTIMS ESCRITS :

C'S SOTA LA SÍNDROME DE XENIUS


El 7 de juny de 2005 es va presentar a Barcelona un manifest titulat «Per la creació d'un nou partit polític a Catalunya», en el qual els firmants es comprometien a impulsar la constitució d'una nova força política d'àmbit català. El manifest va ésser signat per Félix de Azúa, Albert Boadella, Francesc de Carreras, Arcadi Espada, Teresa Giménez Barbat, Ana Nuño, Félix Ovejero, Félix Pérez Romera, Xavier Pericay, Ponç Puigdevall, José Vicente Rodríguez Mora, Ferran Toutain, Carlos Trías, Iván Tubau i Horacio Vázquez-Rial. Després de la presentació del manifest al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el 21 de juny de 2005; Ciutadans de Catalunya va anar estenent-se per Catalunya. El manifest també es va presentar a Bilbao i a Madrid.

L'acte de presentació del procés per constituir el nou partit va tenir lloc el 4 de març de 2006, al teatre Tívoli de Barcelona, amb la presència i suport del filòsof Fernando Savater. L'esmentat procés va culminar en un congrés fundacional, celebrat els dies 8 i 9 de juliol de 2006, on es va definir l'organització i estructura interna, es van elegir els òrgans representatius, es va aprovar el cos ideològic que defineix al nou partit, l'àmbit d'actuació i el nou nom amb què es van presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya del dia 1 de novembre de 2006.

Els dies 8 i 9 de juliol de 2006 es va celebrar al campus de Bellaterra (Barcelona) el seu congrés fundacional, en el qual van participar tres-cents cinquanta delegats procedents de les aproximadament cinquanta agrupacions territorials i sectorials de l'organització. El congrés fundacional va escollir com a president Albert Rivera, un advocat llavors de vint-i-sis anys, i com a secretari general Antonio Robles, ambdós al capdavant d'un Consell General format per trenta-cinc membres procedents de les diverses agrupacions territorials i sectorials, cap d'ells polític professional. Solament un dels fundadors de la plataforma original, Teresa Giménez Barbat, es va integrar a la direcció del nou partit.

Aquest és l'origen de Ciudadanos o Ciutadans, que com a objectiu principal tenia preservar el castellà a Catalunya que estaba sent anorreat pel català, en certa manera una mena de UPyD sota el lema Egpaña,Egpaña,Egpaña i poca cosa més.De fet, veient els fundadors del partit ja es veu que hi ha síndrome de Xenius a dojo, molt ressentit, algun resabiat i un filòsof tronat i una mica ximple recolçant-los, després vé Rivera, un simple arribista espavilat, un que va plegar per imputat i ara Arrimadas que és poca cosa més que un florero desbarrador pel que s'ha vist, no tant com Andrea Levy del Pp que és un cas perdut, però més o menys del mateix pal. 

Els estrategues del PP veuen en Ciutadans i la figura d'Albert Rivera un partit que el hi convé promocionar per treure vots a CDC a Catalunya i al PSOE a Espanya, i s'hi volquen, Rivera surt constantment a qualsevol mitjà de Madrid, sigui radio, diaris o televisió, el cuiten, el mimen, el projecten i els acaba sortint - ves per ón - el tret per la culata, perden el control del monstre que varen crear que ha acabat traient vots a ells mateixos, o sia al Pp

I aquesta gent, aquest eteri concepte polític del no res ha tret 25 diputats al Parlament de Catalunya, i amenaça a treure'n bastantas a les espanyoles del desembre. Massa gent s'ha equivocat a l'hora de votar, lo qual demostra que el mite de la saviesa del poble és aixo un mite, i a  és a més han creat un problema al Partir Popular, que ja ha canviat de tàctica, ja no hi ha recolçáment vers Rivera ni el partir, ans al contrari, el el colmo del cinisme ara els titllen de partit Catalanista i d'esquerres. Els estrategues del Pp deuen ser exempleats de la TIA, o del CNI que ve a ser el mateix. 

2 comentaris:

  1. TOTE LA RAO,PERO L' HAN ACABAT VOTAN EL PUBLIC DEL "SALVAME",NO GENT MES O MEINYS INFORMADA,EN CLAU IDENTITARIA ES EVIDENT,I SEGUR QUE DESCONEIXENT QUE SI ARRIBAN A MANAR ELS HI TRAURAN "EL PA DE BOCA",QUE SON LIBERALS¡¡¡...ENTERADOS¡¡¡

    ResponElimina
  2. liberals de dretes Oliva., o sia ni tan sols liberals.... de fet ni ells saben el que són, aquest és el problema.

    ResponElimina