QUE APOSTEM?


Pel que tinc entès, als ludòpates reconeguts, se'ls prohibeix entrar a Casinos, sales de joc o similars. No sé si es manté la mateixa prohibició en les màquines escura-butxaques dels bars, amb la crisi cada vegada més abandonades. No crec els importi gaire, per a no dir gens: a la xarxa es pot apostar on line, sobre futbol, cavalls i altres coses, jugar al poker, al bingo i més que ni vull saber. 
Per cert, les apostes al futbol, són profusament (qui paga mana) anunciades i recomanades pels locutors d'esports a la radio o la Televisió, almenys a Movistar+ o les radios, i això sí que em molesta, fins al punt que ja no escolto les retransmissions per ràdio ni per la Tele, simplement la tinc sense so, com si fos al camp, però amb l'avantatge de poder veure la repetició de les jugades. 
I clar, les oportunitats que ofereix la xarxa per a un ludòpata són moltes, s'obre davant d'ell el paradís del joc i apostes a dojo. Suposo que el Govern deu estar treballant en un avantprojecte de llei per regular o censurar aquesta pràctica cada vegada més estesa i que és la ruïna de moltes persones. Dic treballant, per dir alguna cosa, no crec que arribin fer res. De fet, fins i tot l'expresident Pujol ja va tenir al seu dia problemes amb el joc.
Y el que fa temps és veia a venir que passaria ja ha succeït, l'escandalós resultat del Barça B - Eldense, 12-0, només és l'anécdota, però segur pasa cada setmana en altres partits, i el que no entenc és que ara la gent es sorprengui, dit curt i ras, als jugadors de segona B que cobren con a molt mil euros al més (si cobren) i amb una carrera curta, els hi posen 'a huevo'.
Potser s'hauria de prohibir la publicitat als mitjans d'aquestes cases d'apostes, però, ai las! aqui tambè es remena molt diner, i fins i tot drets televisius, i és que amb això passa com amb els anuncis de relax als diaris, tots ho critiquen, però els anuncis segueixen omplint una pàgina sencera cada dia. La pela és la pela.
Francament, veient o escoltant una transmissió d'un partit de fubtol, sembla que el futbol sigui l'excusa i els protagonistes els anuncis de cases d'apostes. En aquest fosc món de les apostes on line, o hi posen ma i fre, o acabarem prenent mal. 
Comparteix:  

Comentaris

 1. Tiooooooooooooo es que se las va la bola..
  El otro día, sin ir más lejos, conté con Mayte al menos 6 casa de apuestas de esas que te dicen... : apueste con responsabilidad ¡¡¡
  Vayan a la mierda ¡
  Ya vale , ostras, tya vale...Joder...es que no se puede aguantar..
  ¿y como hacemos que esto se prohiba, o al menos se impida a las personas que son compulsivas ?

  ResponElimina
  Respostes
  1. Molta publicitat a radios i teles ve d'aqui, tenim mala peça al teler per eradicar-ho.

   Elimina

Publica un comentari a l'entrada