Ahir informaven de la ficada de pota d'Ana Pastor a L'Objectivo, assegurant que la policia havia "assassinat" als terroristes londinencs (després va rectificar), aquest dimarts ha estat Antonio García Ferreras, presentador del programa Roent. En plena conversa sobre els atemptats que està patint Londres i Europa amb Ignacio Escolar, director de eldiario.es, Ferreras no va dubtar a assegurar que els musulmans són les principals víctimes del gihadisme: "Ho recordem sempre. Les principals víctimes del gihadisme són els musulmans ".
De seguida han sorgit veus que el critiquen per aquesta afirmació, tot i que és certa, repetiu amb mi: 'Les principals víctimes del gihadisme són els musulmans', i amb diferència. Només cal informar-se diàriament i això que els mitjans occidentals no recullen tots atemptats de gihadistes a musulmans.
A més, a un Govern com el britànic, el Francès o l'Alemany, que han rebut atemptats últimament, unes quantes víctimes no els representen cap problema, en el fons els va bé, tenen un enemic exterior que 'mata poc' i els permet controlar molt més als seus ciutadans, uns ciutadans als quals té segrestats i distrets amb aquesta qüestió i així no reclamen molts dels seus drets que a poc a poc els van traient.
Una cosa semblant succeïa a Espanya amb ETA, matava poc i era un enemic relativament perillós que permetia controlar a la ciutadania i mantenir-la allunyada d'altres reivindicacions.
Així de simple, així de obscè, però és el que hi ha, els morts en atemptats són un mal menor, un dany col·lateral que als Govern no els preocupa gaire, no són més que canr de pas per a ells. Mentrestant, les principals i nombroses víctimes del gihadisme són els musulmans.