Una senyera bruta al balcó de l’ajuntament de Terrassa quan Pere Navarro era alcalde del municipi. Sembla que aquest és el greu motiu de l’incident o agressió que va patir el líder del PSC el diumenge 27 d’abril en un acte privat davant la catedral de Terrassa. La presumpta agressora, veïna d’Ullastrell, sogre d'un regidor de CIu a Sant Cugat, va declarar ahir davant els Mossos d’Esquadra i va reconèixer haver-li donat una empenta i haver-lo insultat, però nega rotundament haver-lo colpejat.

EL sr. Navarro hauria de plegar perquè l'anècdota d'una dona de seixanta anys que li va dir fa molts anys que la bandera catalana estava bruta, el va insultar i agredir, l'ha pretès transformar en una agressió que demostraria que el clima està crispat per culpa de la consulta del 9-N.  i que aquesta fotesa no és de rebut. I això no és cert, ni ha estat així i el que si ha estat és un error, infantil, ridícul, però al cap i a la fi un error en manipular una situacio trivial per intentar transformar-la en un greu assumpte polític.

Infantil fins al punt que quedaràn per sempre més les declaracions del Sr. Navarro Navarro, 24 hores després de l'incident, assegurant que encara li feia mal la bofetada d'una senyora de seixanta tres anys i 1'60 d'alçada. Que plegui, el seu partit li ho agrairà, i nosaltres tambè. Ai senyor, tanta bandera i tan poc sabó, i tan neta que la volen!