ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 26 de maig de 2014

SETCASES: FENÒMEN PARANORMAL


A Setcases, la llista d'Independents de Setcases-Progrés Municipal (IdS-PM), marca local del PSC, controla l'ajuntament: té quatre dels cinc regidors i té l'alcaldia, en mans de Carlos Fernández Amer. Aquest diumenge a les eleccions europees i segons informen els mitjans, es va produïr un fenòmen paranormal: van votar al municipi un total de 88 persones, però només una d'elles va triar la papereta del PSC. CiU va imposar-se, amb 52 vots, ERC va quedar en segon lloc, seguida del PP i ICV-EUiA. El PSC, amb un sol vot, va empatar amb les llistes de Ciutadans i Impulso Social.
Deu ser que l'ombra de Pere Navarro és molt allargada i el desconcert que ha anat escampant entre les files dels que queden del seu partit, s'ha encomanat als d'Independents de Setcases-Progreés Municipal (deu n'hi do amb el nom)que ja no saben ni a qui han de votar, o possi blement ja esriguin fent les maletes per emigrar cap a un altre partit.

afegitó: ara que hi caic, potser havia d'haver publicat aquest comentari a Collonades.
« PREV
NEXT »

5 comentaris

 1. Y me jode...
  Han destrozado un partido con solera...y dado alas a los pavos.
  salut

  ResponElimina
 2. diu Pere Navarro que vol celebrar un Consell Nacional del Partit, el podrien fer al replà de casa seva com si es tractés d'una reunió de veïns. Total, pels quatre que queden.

  ResponElimina
 3. EL UNIC VOTAN DEL PSC,,HA PARLAT PER LA RAC,AMB AN BASTE,ES EL BATLLE,HI DIU QUE HOHA FET PER LLEALTAT ELS QUE EL VAN DESIGNAR....ES UN HOME DE PARAULA.

  ResponElimina
 4. OLIVA: l'únic, pel que es veu, si ets del PARTIT, has de votar-lo, sinó plega.

  ResponElimina