Un total de 720.000 euros cobraran els jugadors de la selecció espanyola de futbol si guanyen el Mundial. 720.000 cada jugador, i n'hi ha 23; és a dir, més de 16 milions d'euros entre tots. Si queden segons s'embutxacaran 320.000 euros i també cobraran quantitats respectables per altres llocs. Sé que no tothom s'escandalitza per aquestes xifres - ho entenc - tot i que hi ha qui defensa que han de cobrar-ho perquè són molt bons. 
De fet, a la selecció nacional que hauria de ser Europea i no l'Espanyola s'hi hauria d'anar sense cobrar, o com a molt rebre una petita compensació, tot per defensar els colors de la patria, però com la patria és com és i la selecció Europea queda molt lluny, aquí es cobra el que es pot i més, i beneit l'ùltim. 

Que és pot esperar d'una Federació que té un President gairebé etern. amarrat al càrrec, fosc, brut i xantxuller que ni tan sols sap dir bé: futbol i diu fumbol.
Al cap i a la fi, si guanyen el Mundial, (que no ho faran) però suposem que torni a sonar la flauta, s'oblidaràn les primes, s'oblidarà que són uns pesseters (s'hauria de dir eurers?) i seràn rebuts coma herois pel rei Felip VI. A fer la mar, l'un i els altres, i no es parlarà de les primes a primos (o cosins) que serem nosaltres, els paganos de les primes.