PRIMES I PRIMOS (O COSINS)


Un total de 720.000 euros cobraran els jugadors de la selecció espanyola de futbol si guanyen el Mundial. 720.000 cada jugador, i n'hi ha 23; és a dir, més de 16 milions d'euros entre tots. Si queden segons s'embutxacaran 320.000 euros i també cobraran quantitats respectables per altres llocs. Sé que no tothom s'escandalitza per aquestes xifres - ho entenc - tot i que hi ha qui defensa que han de cobrar-ho perquè són molt bons. 
De fet, a la selecció nacional que hauria de ser Europea i no l'Espanyola s'hi hauria d'anar sense cobrar, o com a molt rebre una petita compensació, tot per defensar els colors de la patria, però com la patria és com és i la selecció Europea queda molt lluny, aquí es cobra el que es pot i més, i beneit l'ùltim. 

Que és pot esperar d'una Federació que té un President gairebé etern. amarrat al càrrec, fosc, brut i xantxuller que ni tan sols sap dir bé: futbol i diu fumbol.
Al cap i a la fi, si guanyen el Mundial, (que no ho faran) però suposem que torni a sonar la flauta, s'oblidaràn les primes, s'oblidarà que són uns pesseters (s'hauria de dir eurers?) i seràn rebuts coma herois pel rei Felip VI. A fer la mar, l'un i els altres, i no es parlarà de les primes a primos (o cosins) que serem nosaltres, els paganos de les primes.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Ojala pierdan a la primera de cambio. En Sudáfrica y en la Eurocopa tributaron allí, la selección española tributa fuera de España, una puta vergüenza. Por mi parte que pierdan hasta en los entrenamientos.

  ResponElimina
 2. pués si, eso de las selecciones nacionales tendria que acabar ya, al fn y al cabo los que pagan a los jugadores son los equipos.

  ResponElimina
 3. Yo de futbol no entiendo nada.
  Si se que la selección española cobró por unidad (entrenador incluido) 600.000 euros de hace 4 años y los tributó en Sudafrica. jamás ni el Xavi, (catalán de pro) ni el Casillas (español de pro); ni el Iniesta ( híbrido de pro), pusieron un duro en España, ni en Albacete, ni en Barcelona.
  Que se jodan al primer partido y todos para casa YA ¡¡¡

  ResponElimina
 4. Miquel, aixo de tributar fora és una altra vergonya més.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada