ÚLTIMS ESCRITS:
latest

468x60

header-ad

UNA ALTRA FEINA


Un jutge ha permès a un funcionari compaginar un treball assalariat com a compensació dels ajustos als funcionaris. Aquesta curiosa resolució que trenca els tòpics i apura els marges de la legalitat, l'ha pres el titular del Jutjat del Contenciós Administratiu nº 7 de Barcelona, que ha dictat una sentència que permet a un funcionari tenir una feina remunerada en el sector privat. El funcionari, un guàrdia urbà, volia compaginar el seu lloc amb una activitat assalariada, -com advocat-, en considerar que el treballador ha patit una pèrdua de poder adquisitiu durant els últims anys, en què el col·lectiu ha patit rebaixes salarials i congelacions, que fa necessària una interpretació més flexible de la regulació sobre incompatibilitats en el sector públic. Una tesi que el jutge ha admès.
Només afegir que encara hi ha una altra possibilitat, i és que el funcionari delinquis, es detingués ell mateix i també es defenses així en tindria tres de feines. De fet si aquesta compaginació de treballs s'imposa podriem veure compaginacions estranyes, com Consellers o diputats fent publicitat en les seves intervencions al Parlament, o algun municipal cantant boleros, o posant poemes als cotxes en comptes de multes.
« PREV
NEXT »

5 comentaris

 1. Como opinión personal no me parece bien.
  La ley del pluriempleo es para todos.
  No puede haber excepciones.

  ResponElimina
 2. El problema es que trabaje en un sitio y "descanse" en otro, como un empleado municipal que tenemos en mi ay untamiento...

  ResponElimina
 3. Supongo que estaras afectado por la dimision del rey... ejem, ejem...vaya catarro tengo..

  ResponElimina
 4. Estoy desolado Daniel, aunque ya sabes que a rey muerto (abdicado) rey puesto.

  ResponElimina
 5. que trabaje en algo al menos, Miquel y Daniel.

  ResponElimina